Redactia.ro
Home » Știri » Povestea nefericită a lui Vasile. Părăsit de părinți și de stat, băiatul în vârstă de 18 ani a murit înecat într-un lac din Buzău

Povestea nefericită a lui Vasile. Părăsit de părinți și de stat, băiatul în vârstă de 18 ani a murit înecat într-un lac din Buzău

GALERIE FOTO (8) Povestea nefericită a lui Vasile. Părăsit de părinți și de stat, băiatul în vârstă de 18 ani a murit înecat într-un lac din Buzău

Povestea nefericită a lui Vasile. Părăsit de părinți și de stat, băiatul în vârstă de 18 ani a murit înecat într-un lac din Buzău. Vasile Burtea a fost abandonat de familie, iar viața lui s-a sfârșit la vârsta de 18 ani pe fundul unui lac din Buzău.

Povestea nefericită a lui Vasile. Părăsit de părinți și de stat, băiatul în vârstă de 18 ani a murit înecat într-un lac din Buzău

Destinul unui copil care ar fi putut avea toate oportunitățile unei vieți normale, dacă nu ar fi fost părăsit, s-a sfârșit tragic la doar 18 ani. Vasile Burtea a fost abandonat de părinți și dat afară din locuința DGASPC pentru că împlinise vârsta de 18 ani, băiatul a murit înecat într-un lac din Buzău.

Tânărul și fratele lui mic au fost părăsiți de mici de părinți, ajungând într-un centru de plasament. Cei doi aveau să fie despărțiți mai târziu, când Vasile a fost dat în grija unei familii din Nehoiu, iar fratele lui, cu trei ani mai mic, a ajuns la un centru din Berca.

Vasile a fost găsit pe fundul unui lac din Buzău

După ce a absolvit clasa a opta și admiterea liceului, tânărul fusese mutat într-o locuință de tip rezidențial din cartierul Dorobanți. Însă, în luna iunie, Vasile a împlinit 18 ani,moment în care a trebuit să părăsească apartamentul DGASPC, fiind găzduit de un prieten, dar nu pentru mult timp.

Din data de 20 noiembrie, prietenii nu au mai reușit să dea de Vasile. Conform unor surse, tânărul era foarte abătut, lucru care i-a îngrijorat pe toții apropiații lui.

Povestea nefericită a lui Vasile. Părăsit de părinți și de stat, băiatul în vârstă de 18 ani a murit înecat într-un lac din Buzău.

Duminică, 15 decembrie, trupul neînsuflețit al lui Vasile a fost găsit pe fundul lacului din Parcul Marghiloman din Buzău, într-o zonă în care apa are un metru și jumătate.

Deși autoritățile au luat în calcul varianta unei crime, examinarea cadavrului a infirmat acest lucru. Trupul nu prezenta urme de violență, însă acesta se afla într-o stare de descompunere, aflându-se în apă de cel puțin două zile.

Vasile iubea fotbalul

Trupul lui Vasile a fost transportat la morga SML pentru a i se efectua necropsia.

Vasile Burtea, era talentat la fotbal și juca la Recolta Blăjani și era poreclit Messi. Echipa de fotbal a postat pe pagina oficială un mesaj de condoleanțe.

Ilie Petre, un prieten de-a lui Vasile, a postat un mesaj emoțioantn pe pagina de socializare, adresat tuturor celor care l-au cunoscut pe tânărul de 18 ani.

„Va asteptam la podul Parcului Marghiloman, acolo unde trupul neinsufletit al lui Vasile Burtea a fost gasit. Sa-i aprindem o lumanare pentru a-i lumina drumul unei victime a sistemului de protectie ce l-a izgonit si aruncat ca pe o carpa in strada. Deocamdata sunt singurul ce o sa ma interesez inspre a-i permite o inmormatare cat de cat decenta. Toti cei care doriti sa ajutati cu ce puteti, va rog sa-mi scrieti in privat. Vasile Burtea nu are parinti sau posibilitati pentru a-si incheia ultima parte a vietii sale cu decenta. O rugaciune din partea celor ce l-au recunoscut o persoana draga, il poate ajuta enorm„, scris prietenul tanarului.

Citeste si:Un băiat a descoperit pe net o fată care avea o poză în baia lui. Explicația?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: