Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea nemaiîntâlnită a unui bărbat. A jefuit o bancă pentru a scăpa de soție

Povestea nemaiîntâlnită a unui bărbat. A jefuit o bancă pentru a scăpa de soție

GALERIE FOTO (2) Povestea nemaiîntâlnită a unui bărbat.

Povestea nemaiîntâlnită a unui bărbat. Certurile dintre soț și soție sunt la ordinea zilei, dar unele pot escalada. Este și cazul unui bărbat care a recurs la un gest total neașteptat pentru a scăpat de cicălelile soției.

Povestea nemaiîntâlnită a unui bărbat. A jefuit o bancă pentru a scăpa de soție

Povestea nemaiîntâlnită a unui bărbat. Deși pare de necrezut, un bărbat a recurs la un gest total neașteptat pentru a scăpa de soție. În 2016, un bărbat din Statele Unite ale Americii a intrat într-o sucursală a băncii Kansas City și i-a dat casierei un bilețel. În bilețel scria că trebuie să-i dea toți banii din casă, altfel va fi ucisă. Speriată, casiera i-a dat bărbatului toți banii. Acesta i-a mulțumit respectuos, după care a plecat cu aproximativ 3.000 $.

Femeia a chemat speriată poliția, iar spre surprinderea martorilor, bărbatul a mers liniștit către ieșire și s-a așezat în zona de primire a clienților, ca și cum ar aștepta pe cineva, în loc să fugă. La scurt timp, a ajuns un echipaj de poliție la fața locului, așteptându-se să fie un o intervenție de forță. Ei bine, autoritățile au dat peste un bărbat trist, trecut de prima tinerețe, pe nume Lawrence Ripple.

Surprinși, oamenii legii l-au întrebat de ce a jefuit banca, iar răspunsul acestuia a fost unul de-a dreptul șocant. Lawrence i-a privit pe polițiști și le-a spus: „Tot ce am vrut a fost să fiu cât mai departe de soția mea„. Conform autorităților, bărbatul suferea de o depresie puternică în urma mai multor intervenții chirurgicale pe inimă, dar problema cea gravă era soția sa. Aceasta îl stresa prea mult pe soțul său, iar pentru că nu a mai rezistat i-a spus acesteia că: „Mai vine mă duc la pușcărie decât să mai stau aici și să te mai ascult”. Ei bine, acesta s-a ținut de cuvânt și a preferat să jefuiască o bancă pentru a merge la pușcărie.

Lawrence le-a spus polițiștilor că a scris biletul cu care a mers la bancă chiar în fața soției sale. În fața instanței, bărbatul a pledat vinovat, iar pentru fapta sa risca o pedeapsă între 3 și 20 de ani de închisoare.

Bărbatul a primit o pedepasă cumplită

După ce avocatul i-a prezentat instanței problemele de sănătate cu care acesta se confrunta, instanța a luat o decizie, iar Lawrence a primit o condamnare de șase luni de arest la domiciliu. Mai mult, acesta a fost obligat să facă 50 de ore de muncă în folosul comunității și să plătească băncii 227 de dolari.

De asemenea, 100 de dolari au mers către un fond al victimelor. Bărbatul își dorea cu ardoare să scape de soția, declarând că în momentul jafului avea un pistol asupra sa. Asta deși autoritățile au găsit o unghieră și un pieptăn. Spre surprinderea tuturor, Lawrence a spus că o condamnare la închisoare ar fi fost mai mult o pedeapsă pentru soția lui decât pentru el și că ar fi preferat să primească 20 de ani de închisoare, pentru că așa stătea departe de partenera sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: