Redactia.ro
Home » Știri » Povestea șocantă a bărbatului care a revenit la viață după 45 de minute. Doctorii nu i-au dat nicio șansă

Povestea șocantă a bărbatului care a revenit la viață după 45 de minute. Doctorii nu i-au dat nicio șansă

Bărbatul care s-a trezit din morți după 45 de minute

Vincent Tolmas, un om din inima Texasului, a împărtășit recent o poveste cutremurătoare în zilele noastre, o poveste care a început cu mai bine de două decenii în urmă, într-o zi de ianuarie a anului 2002. La acea vreme, viața sa a atins un punct de cotitură într-un mod care l-a marcat pentru tot restul existenței sale. 

Într-un interviu recent, Vincent a împărtășit detaliile evenimentului care i-a schimbat viața. El și un prieten apropiat au decis să încerce acest supliment alimentar pe care l-au cumpărat online. Ei nu aveau nici cea mai mică bănuială că această decizie aparent inofensivă avea să le pună viața în pericol.

Suplimentul care l-a adus în stare de inconștiență

După ce au luat acest supliment, ambii au început să se simtă foarte rău. Cei doi s-au grăbit să ajungă la cel mai apropiat restaurant în speranța că se vor simți mai bine, dar pentru Vincent, lucrurile au luat o întorsătură înfiorătoare.

Brusc, senzația că întreaga lume înconjurătoare se rotește i-a invadat simțurile. A căzut la pământ, simțindu-se tot mai slăbit și disperat. În acel moment de groază, el și-a privit propriul corp de parcă ar fi fost un spectru. Pentru prietenul său, a fost un moment de panică și disperare, iar când au apărut paramedicii, situația devenea tot mai sinistră. Cu promptitudine, l-au plasat într-un sac mortuar, așteptând confirmarea nefericită a morții sale.

S-a trezit din morți după 45 de minute

Cu aproximativ 45 de minute mai târziu, când oricine ar fi crezut că totul se încheiase, un medic tânăr, aflat la începutul carierei sale, a avut o premoniție de a verifica din nou pulsul lui Vincent. Ceea ce avea să urmeze avea să fie cu adevărat miraculos. În momentul în care brancardierii l-au transportat la spital, Vincent a început să dea semne de viață. El a început să regurgiteze, iar asistentele medicale au fost forțate să-l lege de pat pentru a-l menține în siguranță.

Pentru următoarele trei zile, Vincent a fost într-o comă profundă, iar medicii au fost nevoiți să declare moartea cerebrală. Au dat familiei vestea tristă că nu mai avea multe zile de trăit. Însă, așa cum se întâmplă adesea în cazurile miraculoase, Vincent a contrazis cu tărie pronosticurile medicale. Într-o zi aparent fără speranță, s-a trezit, dând naștere unui miracol adevărat.

„Am stat închis într-un sac mortuar (…) După câteva minute de verificare și reverificare, medicul a spus mai târziu că a simțit un puls slab pe piciorul meu. A intrat în acțiune și a început să alimenteze cu oxigen plămânii și să conecteze un defibrilator.

Nu au existat rezultate după prima undă de șoc. Dar după a doua rundă, a primit o bătaie a inimii, iar după a treia rundă, a primit o bătaie constantă. Era slab, dar era constant și era suficient pentru a susține viața”, povestește Vincent pentru Insider.

Ce s-a întâmplat cu Vincent

De-a lungul anilor, Vincent a găsit un nou sens în viața sa și a devenit o sursă de inspirație pentru mulți. El a ales să se implice în activități de caritate și să lucreze cu organizații non-guvernamentale care sprijină persoanele care trec prin traume asemănătoare. A devenit un adept al stilului de viață sănătos și a încurajat oamenii să fie conștienți de alegerile lor alimentare și de suplimentele pe care le iau.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: