Redactia.ro
Home » Monden » Povestea tristă a lui Constantin Neagu de la MasterChef. Jurații au rămas impresionați

Povestea tristă a lui Constantin Neagu de la MasterChef. Jurații au rămas impresionați

GALERIE FOTO (2) Povestea tristă a lui Constantin Neagu de la MasterChef.

Povestea tristă a lui Constantin Neagu de la MasterChef. Noul sezon al emisiunii MasterChef a început în urmă cu câteva săptămâni, iar Constantin Neagu se numără printre concurenții care a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, în special pe Chef Joseph Hadad.

Povestea tristă a lui Constantin Neagu de la MasterChef. Jurații au rămas impresionați

Constantin Neagu are o poveste de viață impresionantă. Concurent la MasterChef, Constantin a reușit să-i impresioneze atât pe jurații emisiuniim, cât și pe telespectatori. Bărbatul a povestit că unul dintre copii i-a murit chiar înainte de a participa la audiții. Concursul culinar reprezintă pentru Constantin nu doar o experiență, ci și un refugiu. Fiul lui Constantin s-a luptat mult timp cu o boală incurabilă. Acesta a ajuns printre cei 20 de concurenti aflați în cursa pentru marele premiu, reușind să treacă mai ușor peste drama vieții sale. Constantin a spus că fiul său și-ar fi dorit să îl vadă în celebrul show culinar. Unii poate l-au criticat pentru că a decis să participe la MasterChef imediat după moartea fiului său, dar Constantin Neagu spune că nu ar schimba nimic în deciziile lui. „Dacă persoana mea s-ar întâlni cu persoana din trecut, nu s-ar schimba nimic în deciziile mele. Aș proceda la fel’, a spus Constantin Neagu, concurent la MasterChef, pentru playtech.ro.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani și-a îmbunătățit tehnicile, iar pe viitor nu exclude ca pe viitor să se reorienteze din punct de vedere profesional. Acesta a pregătit un preparat special, impresionându-i pe jurații emisiunii. „Preparatul preferat făcut de mine la MasterChef a fost calamarul umplut. Iar celălalt de care sunt dezamăgit, a fost papanașul. Consider că cea mai bună calitate a unui bucătar este plăcerea de a găti.Motivul critic emoțional a fost la una dintre probele eliminatorii. Pentru că știam cât pot să duc”, a mai spus acesta.

Constantin Neagu l-a făcut pe Joseph Hadad să plângă

Constantin Neagu s-a îmbrăcat complet în negru, fiind vizibil afectat. Chef Joseph Hadad a vrut să afle ce se întâmplă cu el, iar după ce bărbatul a povestit drama pe care o trăiește, chef Hadad a izbucnit în lacrimi. „Să știi că noi avem ceva în comun. Și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”, i-a spus atunci Hadad.

Joseph HADAD

În urmă cu 14 ani, Joseph Hadad și-a pierdut soția și a rămas singur cu trei copii mici. Gila a fost diagnosticată cu cancer, iar după câțiva ani a decedat. „Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soția mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani și Lipaz de 3 ani și jumătate. Eu nu știam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca și adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie. Soția mea a murit de cancer la sân. Atunci am simțit cum se prăbușește totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut și în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viața mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, a povestit chef-ul în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: