Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea unei căsnicii. Un soț regretă că și-a părăsit soția din cauza kilogramelor în plus. Bărbatul, șocat de transformarea femeii

Povestea unei căsnicii. Un soț regretă că și-a părăsit soția din cauza kilogramelor în plus. Bărbatul, șocat de transformarea femeii

Într-o căsnicie, lucrurile se pot schimba radical, uneori. Soții ajung să nu se mai aprecize ca la început și aleg să divorțeze. I s-a întâmplat și unui bărbat, care după ce și-a văzut soția că se îngrașă, nu se mai epilează, iar fizicul începuse să-i fie neîngrijit, a decis să o părăsească. Mai târziu, bărbatul și-a regretat fapta, când a constatat de ce soția lui arăta astfel, dar și pentru că a rămas uimit de frumusețea ei din prezent.

Povestea unei căsnicii. Un soț regretă că și-a părăsit soția din cauza kilogramelor în plus. Bărbatul, șocat de transformarea femeii

O femeie ajunge, la un moment dat, să se axeze mai multe pe îngrijirea copiilor și pe treburile casnice, iar soții lor încep să nu mai aibă atracție față de ele. Mai ales dacă soțiile se îngrașă după naștere și nu mai au timp să aibă un fizic impecabil de fiecare dată, bărbații aleg să plece. Vă prezentăm mai jos un caz similar, relatat în mediul online și devenit viral.

Un soț și-a părăsit soția pentru o femeie mai frumoasă, după ce a observat căera grasă și pielea ei era plină de celulită și vergeturi. Pieptul și burta îi erau foarte lăsate”.De asemenea, bărbatului îi displăcea faptul că femeia nu se mai epila, nu se mai dădea cu ojă și că pleca din casă îmbrăcată haotic.

,,În viață trecem prin mai multe etape. Acum un an m-am despărțit de soție, am lăsat-o pentru o fată mai frumoasă. Fosta mea soție era grasă și pielea ei era plină de celulită și vergeturi. Pieptul și burta îi erau foarte lăsate.Câteodată nici măcar nu-și mai peria părul. Nu purta niciodată ruj și pleca din casă purtând pantofi aproape rupți. Nu se dădea niciodată cu ojă și se epila foarte rar. Refuza să poarte sutien sau să se penseze. Pe scurt: nu mai eram atras de ea. Femeia de care mă îndrăgostisem odată era doar o amintire. La exact un an după ce am părăsit-o, am cunoscut-o pe femeia care fusese odată soția mea”, povestește autorul textului.

După un an însă, soțul și-a revăzut fosta soție și a rămas mut de cât de frumoasă era. Atunci, și-a dat seama de ce femeia a fost într-un punct în care arăta deplorabil. S-ar întoarce în brațele ei, dar știe că a greșit și nu mai are curajul de a o recuceri.

”Strălucea de fericire. Era incredibil de frumnoasă și pierduse mult în greutate. Buzele ei străluceau cu cel mai roșu ruj pe care l-am văzut vreodată. Rochia pe care o purta i se potrivea perfect. Corpul ei nu trăda deloc faptul că avusese 3 copii (ai mei). Atunci m-am oprit puțin și m-am gîndit la cele câteva kilograme în plus. Ele veniseră din cauza sarcinii. Avea cu siguranță o burtă mai mare, dar aceea este burta care mi-a oferit mie cele mai frumoase cadouri ale vieții mele. Celulita ei? Toată fiindcă nu avusese timp să meargă la sală. Trebuia să aibă grijă de copiii noștri în fiecare secundă. Nu se epila și nu își peria părul pentrucă nu avea timp. Nu purta sutien fiindcă așa era mai ușor să-l alăpteze pe fiul nostru cel mic. Ea gătea, făcea curățenie, călca, și le făcea pe toate zâmbind. Își iubea familia și viața era perfectă pentru ea”, a mai precizat autorul textului.

Sfat pentru soții care-și părăsesc soțiile

Bărbatul are și un sfat pentru soții care-și abandonează căsniciile pentru alte femei. ”Așa că eu vreau să spun ceva azi. Știu cum e să ai o femeie reală acasă, dar eu am distrus totul. Am spus că nu o vreau.Am schimbat frumusețea reală pe cea superficială. Nu i-am putut înțelege și aprecia fericirea pură de a fi soția mea și mama copiilor mei. Acum își petrece cea mai mare parte a timpului cu fiul nostru cel mai mic, Benjamin. El are doar un an. Celălalt are doi ani și nu mai are nevoie de atât de multă atenție. Așa că acum a avut timp să aibă grijă și de ea. A înțeles că nu are nevoie ca un idiot ca mine să înțeleagă prin ce trece și să o aprecieze. Nu am înțeles-o atunci, și acum e prea târziu”, a încheiat relatarea autorul anonim.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: