Redactia.ro
Home » Știri » Soția tânărului mort în explozia de la Petromidia, un nou mesaj emoționant. Ce transmite cuplurilor

Soția tânărului mort în explozia de la Petromidia, un nou mesaj emoționant. Ce transmite cuplurilor

Tânărul care a murit în explozia de la Petromidia

Soția lui Iulian Atanasiu, tânărul în vârstă de 32 de ani care a murit în explozia de la Petromidia-Năvodari, a postat un nou mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Olesea Atanasiu și-a exprimat durerea pe care o poartă în suflet față de soțul și tatăl copilului lor și a îndemnat cuplurile să-și manifeste iubirea față de parteneri.

Soția tânărului mort în explozia de la Petromidia, un nou mesaj emoționant. Ce transmite cuplurilor

”Lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată!” este o parte din mesajul postat de soția tânărului mort în explozia de la Petromidia-Năvodari. Olesea Atanasiu și-a exprimat regretul că ea nu mai poate face acest lucru și, astfel, i-a îndemnat pe restul îndrăgostiților să-și împărtășească iubirea.

„Dacă acum când citești asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ți dragostea și spune-i cât de mult îl/o iubești… Spre deosebire de mine, tu încă poți face asta, voi vă puteți lua în brațe și vă puteți șopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în fața faptului împlinit. Dacă sunteți certați dar mai este loc de împăcare, lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată! Voi puteți face asta, mie nu mi s-a dat de ales. Dacă aveți vorbe rămase nespuse, e momentul să deschideți gura, nu uitați, voi aveți cui spune, eu nu mai am… Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile, puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece în care-mi plâng durerea mută și surdă, și oricât de mult nu aș striga, nu mai e nimeni să mă audă. Dacă aveți senzația că aveti probleme și vă doare, doar aveți senzația, doare atunci când ai senzația că dacă ai reuși să îți strigi durerea la adevărata ei intensitate s-ar rupe universul în două și s-ar șterge limita dintre văzut și nevăzut”, a scris soția lui Iulian Atanasiu pe rețelele de socializare, scrie Antena 3.

Cine este bărbatul care a murit în explozia de la Rafinăria Petromidia

Foto: Iulian Atanasiu cu fetita si soția lui

Iulian Atanasiu, primul decedat în urma exploziei de la Petromidia

Iulian Atanasiu a fost găsit carbonizat în urma exploziei de la Petromidia-Năvodari, care a generat un incendiu devastator. Ulterior decesului său, au murit și cei doi colegi ai lui transportați în străinătate pentru îngrijirile medicale necesare. Aceștia s-au stins din viață în unitățile spitalicești unde au fost transferați de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Iulian Atanasiu era tatăl unei fetițe de trei ani și era căsătorit cu Olesea Atanasiu. Femeia a scris în primele zile de la aflarea decesului cuvinte sfâșietoare pe facebook: „Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de „amortizor al durerii”… Daaaaar pedeapsa vine noaptea.Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață.

Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sângereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă…P.S. așa arată iadul”, a scris soţia tânărului de 32 de ani mort în explozia de la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: