Redactia.ro
Home » Sport » Povești amuzante cu Năstase și Țiriac! Mitul celor 2.500 de femei

Povești amuzante cu Năstase și Țiriac! Mitul celor 2.500 de femei

Povești amuzante cu Năstase și Țiriac

Povești amuzante cu Năstase și Țiriac sunt multe. De curând însă, fostul număr 1 ATP a povestit ce a făcut la Revoluția din 1989 și cum l-a certat prietenul său.

Ilie Năstase și-a reamintit un episod halucinant petrecut în timpul Revoluției din 1989. Nonconformist așa cum îl știe toată lumea, fostul lider mondial nu a ținut cont de nimic și i-a dus prietenului său aflat la Paris, o pușcă de vânătoare.

“Ion Țiriac avea o pușcă de la domnul Maurer, fost ministru în epoca comunistă. Model «Holland Holland». Mi-a zis mie de vreo două ori să i-o aduc în Franța, la Paris. Mi-a ieșit aprobarea în ziua Revoluției! Eu eram cu pușca într-o geantă de piele. Eram cu Cornel Dinu și mă duceam cu ea la aeroport. Atunci s-au împușcat niște soldați… M-am suit cu pușca în avion! Ambasadorul Franței m-a băgat în avionul în care era toată ambasada. Îmi spunea că nu ne va ataca nimeni”, a povestit fostul jucător de tenis.

Când a ajuns la Paris, Ion Țiriac a rămas uluit. Nu se aștepta la așa ceva și și-a certat prietenul.

“Băi, tu ești zdravăn la cap? Bă, dacă te împușcau aia că erai cu pușca? Ești inconștient!… Chiar puteam să mor!”, a povestit Năstase la emisiunea, “Prietenii lui Ovidiu” de la GSP.RO.

Povești amuzante cu Năstase și Țiriac!

Ion Țiriac îl consideră pe prietenul său unul dintre cei mai talentați jucători de tenis din lume. Se pricepe însă de minune și la alte sporturi.

“Ilie a fost un animal. Un tânăr cu un talent nu ieșit din comun, ci extraordinar. Pe Ilie Năstase l-am pus pe patine prima dată și după 5 minute fugea după mine. Eu am fost jucător de hochei în echipa olimpică a României și el fugea după mine, după 5 minute. Iar cu cele 40 de kilograme pe care le avea, când juca miuțele la fotbal, alături de tot felul de fotbaliști, el le ascundea mingea! Talentul lui Năstase nu poate fi comparat cu nimic”, a povestit Țiriac.

Adevărul despre cele 2.500 de femei

Mult timp a circulat un zvon. Ilie Năstase ar fi avut relații cu 2.500 de femei. Informația a apărut și în autobiografia sa. După ceva vreme fostul câștigător al turneelor de la US Open și Roland Garros a elucidat misterul.

“O englezoaică mi-a scris cartea. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o”, a povestit amuzat Nasty.

Prietenia dintre Țiriac și Năstase durează de ani buni. Au câștigat împreună, la dublu, Roland Garros (1970), și au jucat în 3 finale de Cupa Davis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: