Redactia.ro
Home » Monden » Poze rare cu Victor Socaciu. Artistul apare alături de copii și nepoți

Poze rare cu Victor Socaciu. Artistul apare alături de copii și nepoți

GALERIE FOTO (9) Poze rare cu Victor Socaciu.

Poze rare cu Victor Socaciu. Regretatul artist s-a stins din viață în urmă cu 10 zile. Copiii artistului nu-și pot reveni după moartea acestuia, iar fiica sa cea mică, Ana Maria Socaciu încearcă să-i țină vie memoria. Aceasta a postat pe rețelele de socializare imagini rare cu artistul împreună cu nepoții săi.

Poze rare cu Victor Socaciu. Artistul apare alături de copii și nepoți

Moartea lui Victor Socaciu i-a îndurerat pe copiii și apropiații acestuia. Regretatul artist s-a stins din viață pe 27 decembrie, pe patul de spital. Victor Socaciu se confrunta cu numeroase probleme de sănătate, iar în ultimele zile de viață, starea sa de sănătate era critică. Cei trei copii ai artistului sunt îndurerați de moartea sa, dar amintirile îl vor ține viu pe Victor Socaciu în memoria familiei sale.Fiica sa cea mică, Ana Maria a postat pe Facebook câteva imagini nemaivăzute cu regretatul artist, din vremea în care Socaciu se simțea bine.

Ana Maria a avut sărbători triste, dar și-a găsit alinarea la biserică, iar discuția cu părintele Ciprian a ajutat-o foarte mult. „La cumpăna dintre ani am ieșit din casă, pășind spre locul în care mereu îmi găsesc liniștea, spre Omul lângă care mereu am zâmbit, chiar și în timpul furtunii! Vă mulțumesc, Părinte Ciprian, pentru toate rugăciunile înălțate pentru tata și pentru locul pe care mi l-ați dat în inima dumneavoastră! Să avem un an binecuvântat, un an în care să ne gândim și la moarte, căci numai gândul la finalul vieții ne face să stăm drepți pe acest pământ!”, a scris Ana-Maria pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiica ei cea mare.

Victor Socaciu a avut patru soții

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima femeie cu care s-a căsătorit a fost Doina, cu care s-a însurat când avea 25 de ani. Doina a fost femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. După ce s-a despărțit de ea, artistul a cunoscut-o pe actrița Cornelia Pavlovici, alături de care a trăit 12 ani. ‘Un divorţ nu e un capăt de lume. Înseamnă doar că vraja iubirii a trecut. Nu poţi da vina pe nimeni pentru asta‘, a declarat Cornelia Pavlovici la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani.

Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almășan, femeia care i-a dăruit un fiu. Prezentatoarea Tv l-a întâlnit pe Victor în anii 80, când era studentă și făcea practică la Radiovacanța Costinești. Artistul se număra printre cei mai cunoscuți artiști ai muzicii folk. Peste 10 ani s-au reîntâlnit când Marina avea deja o carieră în televiziune. În 1996, între Marina Almășan și Victor Socaciu s-a înfiripat o poveste de dragoste, deși fiecare era căsătorit. Vedeta de la TVR a divorțat în 1996 și s-a căsătorit cu Victor Almășan. Iubirea lor a luat sfârșit în 2012. Ulterior, Victor Socaciu s-a căsătorit cu impresara sa, Brândușa Simion, care i-a fost alături până în clipa morții.

Artistul a lăsat în urmă trei moștenitori, care provin din relații diferite. Iulia este fiica cea mare, din mariajul cu Doina, Alessia Ana-Maria e fata cea mică a lui Victor Socaciu, fiind rodul iubirii dintre cântăreț și o sibiancă. Victoraș este rodul iubirii dintre Marian Almășan și Victor Socaciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: