Redactia.ro
Home » Monden » Preotul Cristian Pomohaci și-a cumpărat stea la Hollywood. „I-au pus stea de onoare”

Preotul Cristian Pomohaci și-a cumpărat stea la Hollywood. „I-au pus stea de onoare”

Toată România a auzit de controversatul preot Cristian Pomohaci. Acesta a intrat intens în atenția presei o dată cu probleme pe care a început să le aibă cu justiția.

Preotul Cristian Pomohaci a mers în luna octombrie a anului 2020 la Los Angeles, în America pentru a se relaxa și pentru a-și cumpăra nimci altceva decât o stea pe celebrul bulevard „Walk of Fame”. Toată întâmplasea s-a petrecut în timp ce judecătorii stabileau un nou termen în care era acuzat de evaziune fiscală, preotul lipsind de la proces fiindcă se afla în vacanță.

Cristian Pomohaci a făcut live-uri ep facebook pe tot parcursul vacanței sale în America și și-a ținut la curent oamenii care îl urmăresc. El a umblat îmbrăcat în sutană de preot și cu o traistă tradițională pe parcursul călătoriei.

O dată ajuns pe bulevardul „Walk of Fame”, preotul a afirmat că „Nu m-am bucurat niciodată mai mult ca până astăzi când mi-am dat seama că steaua noastră este în cer şi nimeni n-o calcă în picioare. Aici, toți turiștii te calcă in picioare„. În câteva minute acesta și-a schimbat părerea când a aflat că pentru doar 10 dolari poate avea propria lui stea pe bulevard. El a profitat de moment și a importalizat toată situația, ulterior primind un val de reacții pe rețelele sociale.

Cristian Pomohaci a ajuns la Hollywood Hill

După ce a vizitat bulevardul ticsit de stele, Cristian Pomohaci s-a dus direct pe „Hollywood Hill”, pentru a face un live și de acolo, așa cum le-a promis internauților săi.

Doamne ajută! Bună seara sau bună dmineața, nu știu cum e acum la voi. Vreau să vă salut de aici de unde se decernează premiile oscar, Hollywood, California, SUA. Aici este treaba cu stelele. Cei care vă aduceți aminte că fiecare actor are o stea. Eu vreau să vă spun că-s impresionat de ceea ce văd. Adică nu prea sunt impresionat, nu-mi place nimic din ceea ce am văzut aici până acum. Am fost curios pentru că toată lumea vine să vadă unde și-au pus amprenta artiștii„, le-a povestit Cristian Pomohaci urmăritorilor săi.

V-am promis, mai ales pentru cei de acasă și cei care mă urmăriți că o să vă scriu și o să vă fac live. Sunt aici și mi-am adus aminte un verset foarte important din Apocalipsă care zice așa ‘duhul unei biserici, știu de tine, ți s-a dus numele, dar ești mort.’. Tocmai și cuorașul ăsta Los Angeles și cu Hollywood, unde orice artist și actor își dorește măcaro dată în viață să ajungă, sunt doar niște dealuri seci, plin de chinezi sau de tatuați, cum e și domnșoara asta sau domnișor că nici nu știu ce este fiindcă trebuie să te uiți bine. Dacă ar vedea oamenii ăștia frumusețea noastră din România nu cred că ar mai pleca vreodată de la noi. Cred că pe bună dreptate o numeste toată lumea Grădina Maicii Domnului. Este adevărat, nu este țară mai frumoasă ca la noi. Doar uitați-vă ce reclamă, ce consumă în fiecare zi, ce ne adapă pe noi televizorul.E groznic să fii consumator de publicitate și să nu vezi adevărul adevărat. Aici sunt tinerii ăștia fără Dumnezeu. Nu știu cum îs săracii ăștia chinezi sau ce au ei de vină, înafară de corona pe care ne-au dat-o la toată lumea și produsele lor.”, a spus Crisian Pomohaci pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: