Redactia.ro
Home » Știri » Presedintele Iohannis, mandru de Armata Romana. Cum poate ajuta pe timp de pandemie

Presedintele Iohannis, mandru de Armata Romana. Cum poate ajuta pe timp de pandemie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a facut declaratii cu ocazia “Zilei Armatei” sarbatorita astazi. Acesta s-a aratat increzator in oastea Romaniei, demna de trecutul si de eroii sai.

Ceremonia cu ocazia Zilei Armatei Romane a avut loc astazi in Parcul Carol I, la mormantul ostasului necunoscut. Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa faca declaratii cu privire la sarbatoarea de astazi. „În fiecare an, pe 25 octombrie, sărbătorim Armata României şi îi comemorăm pe cei care de-a lungul istoriei au luptat pentru apărarea naţiunii şi a statului român. Îmi exprim astăzi recunoştinţa faţă de eroii ostaşi căzuţi pe câmpul de luptă pentru apărarea patriei şi aduc un omagiu supravieţuitorilor – veteranii de război. Dragostea şi datoria lor faţă de ţară reprezintă exemple durabile pentru generaţia tânără. Armata României, demnă de trecutul şi de eroii săi, rămâne pentru poporul român acelaşi reper moral”, a declarat Klaus Iohannis.

Romania, aparata de o armata moderna

Tot Klaus Iohannis a tinut sa mentioneze ca Romania are parte de o armata moderna si bine pregatita. Astfel, Armata Romana este capabila sa asigure indeplinirea angajamentelor asumate in cadrul Aliantel Nord-Atlantice si sa implementeze politicile de securitate si aparare comuna a Uniunii Europene, potrivit lui Klaus Iohannis.

Iohannis a cerut reexaminarea legii privind organizarea alegerilor generale

In urma cu doua zile, Klaus Iohannis cerea reexaminarea legii care priveste organizarea alegerilor generale. Presedintele Romaniei inaintand o cerere in acest sens. “Guvernul este autoritatea care adoptă măsurile aferente combaterii efectelor crizei epidemiologice generate de pandemia de COVID-19 şi asigură implementarea lor. Din această perspectivă, decizia cu privire la data organizării alegerilor parlamentare nu poate fi luată decât în strânsă corelare cu aceste măsuri, Guvernul fiind singura autoritate care are capacitatea administrativă şi posibilitatea de a prezenta Parlamentului fundamentarea unei asemenea decizii.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: