Redactia.ro
Home » Știri » Președintele României s-a întâlnit cu Președintele SUA, Donald Trump

Președintele României s-a întâlnit cu Președintele SUA, Donald Trump

GALERIE FOTO (6) Președintele României s-a întâlnit cu Președintele SUA, Donald Trump

Președintele României s-a întâlnit cu Președintele SUA, Donald Trump. Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marți seară cu Donald Trump, la Casa Albă. Cei doi lideri au discutat despre parteneriatul româno-american și ridicarea vizelor pentru români.

Președintele României s-a întâlnit cu Președintele SUA, Donald Trump

Klaus Iohannis și Donald Trump au discutat despre statul de drept, despre Legea Offshore și OUG 14  și despre o posibilă vizită a președintelui american în România.

Într-un comunicat de presă dat de Casa Albă se arată că România se angajează să lucreze cu.  SUA în combaterea securităților cibernetice ridicate de furnizorii chinezi în privința rețelelor 5G.

„Președintele Donald J. Trump celebrează parteneriatul nostru puternic cu România. Viitorul României și al relației României cu Statele Unite este foarte, foarte strălucit”, se arată în titlul comunicatului.

De asemenea, Klaus Iohannis a discutat cu șeful de stat american despre admiterea României în programul Visa Waiver, acesta evitând să spună dacă s-a concretizat eliminarea acestor vize.

„Am discutat şi despre admierea României în programul Visa Waiver, foarte importantă pentru cetăţenii români”, a declarat Klaus Iohannis.

Donald Trump i-a dăruit Președintelui României o șapcă

Cei doi lideri și-au făcut cadouri, în cadrul vizitei efectuate de Klaus Iohannis în America. Donald Trump i-a dăruit lui Iohannis o șapcă inscripționată „Make Romania Great Again”, acesta fiind mesajul de campanie a lui Donald Trump.

Donald Trump a purtat în timpul campaniei o șapcă cu mesajul Make America Great Again. Preșdintele României este surprins într-o imagine postata de Administrația prezidențială, purtând șapca primită de la liderul american.

La rândul lui, Klaus Iohannis i-a dăruit lui Trump un stilou. Președintele Iohannis a fos tîntrebat dacă această vizită va influența rezultatul alegerilor prezindețiale, acesta a spus că aceasta vizită va „impulsiona dezvoltarea parteneriatului strategic’. Donald Trump a subliniat faptul că Romănia se numără printe statele care au probleme privind corpuția,însă liderul american a precizat că Bucureștiul a făcut progrese mari în combaterea acestui fenomen.

Au făcut eforturi foarte mari şi cred că este omul care poate rezolva problema corupţiei„, a declarat Donald Trump.

Citeste si:Klaus Iohannis participă, la Constanţa, la festivităţile organizate de Ziua Marinei Române

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: