Redactia.ro
Home » Știri » Președintele Ucrainei s-a vaccinat împotriva Covid-19 la bustul gol! Imaginile au devenit virale

Președintele Ucrainei s-a vaccinat împotriva Covid-19 la bustul gol! Imaginile au devenit virale

GALERIE FOTO (2) Președintele Ucrainei s-a vaccinat împotriva Covid-19 la bustul gol! Imaginile au devenit virale

Dacă în România mușchii lui Klaus Iohannis au stârnit o mulțime de reacții după vaccinare, de data aceasta primul loc a fost luat de președintele Ucrainei, care s-a vaccinat la bustul gol, devenit viral. 

Președintele Ucrainei s-a vaccinat împotriva Covid-19 la bustul gol

Gestul făcut de Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei, i-a uimit pe cetățenii țărio, dar și pe internauți. Acesta s-a vaccinat anti covid-19 la bustul gol, arătântu-și pectoralii lucrați.

În urmă cu câteva ore, un alt președinte a făcut senzație pe Internet în același context în care Klaus Iohannis a făcu după vaccina. De această dată fiind vorba de cel al Ucrainei. Volodymyr Zelensky s-a vaccinat la bustul gol. Cu această ocazie, cetățenii au observat imediat faptul că oficialul are un corp bine scuptat, lucru ce denotă faptul că e posibil ca acesta să meargă des pe la sala de sport.

Președintele Ucrainei s-a vaccinat împotriva Covid-19 la bustul gol! Imaginile au devenit virale

Conform presei străine, președintele Ucrainei s-a vaccinat anti-Covid-19 în partea de Est a țării, odată cu vizita făcută militarilor. Volodymyr Zelensky le-a transmis totodată și un mesaj cetățenilor, spunând că a luat această decizie chiar dacă a avut COVID-19, după ce ar fi aflat că nivelul anticorpilor săi ar fi foarte scăzut.

”Le recomand cu tărie tuturor să se vaccineze. Eu mă vaccinez laolaltă cu militarii. Cred că este o decizie corectă, chiar dacă am avut deja COVID-19. Mi-am verificat nivelul anticorpilor, iar al meu este foarte scăzut. Oameni ca mine și ca ministrul sănătății, care s-a vaccinat luni, trebuie să fie un exemplu pentru alții. Cred că acest vaccin este bun, este de o foarte bună calitate, unul dintre cele mai bune din lume”, a transmis Volodymyr Zelensky.

Mușchii lui Klaus Iohannis au făcut senzație pe internet

De-a lungul timpului, mai multe nume celebre din România s-au vaccinat, printre care Simona Halep, Lora, Mihai Morar și altele. Momentul în care președintele țării a făcut acest lucru a fost filmat și a rămas întipărit în memoria cetățenilor. Asta pentru că mușchii lui Klaus Iohannis au stârnit numeroase glume pe Internet, imediat după ce imaginile au devenit virale.

Klaus Iohannis s-a vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, vineri, 15 ianuarie. Înainte de a se vaccina, medicul care i-a administrat vaccinul i-a oferit câteva explicații, i-a desigilat acul în față pentru ca totul să fie steril și sigur, iar apoi l-a pregătit pentru a i se administra serul salvator.

În timp ce i-a fost administrat vaccinul, președintele Klaus Iohannis a fost doar într-un tricou negru care i-a lăsat brațele la vedere. Se pare că președintele României este într-o stare fizică foarte bună la vârsta de 61 de ani. Și nici nu este de mirare, pentru că șeful statului din România este o persoană activă, iubește sportul și nu prierde nicio ocazie de a face mișcare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: