Redactia.ro
Home » Monden » Pretenția pe care Mihai Mărgineanu o are de la copiii lui. Nu toate vedetele gândesc la fel

Pretenția pe care Mihai Mărgineanu o are de la copiii lui. Nu toate vedetele gândesc la fel

GALERIE FOTO (2) Pretenția pe care Mihai Mărgineanu o are de la copiii lui

Cântăreț, dar și actor, Mihai Mărgineanu nu mai are nevoie de prezentare. În ultimii ani, personajul îndrăgit din „Las Fierbinți” l-a propulsat și-n topul celor mai bine plătite personaje de pe TV. Cu toate acestea, artistul a rămas un om modest, cu principii bine stabilite. Ce pretenții are de la cei doi copii ai lui?

Mihai Mărgineanu are un băiat și o fată

Este căsătorit de aproape 14 ani și are doi copii, pe Tudor și pe Alexandra. Și deși este o figură publică, Mihai Mărgineanu și-a dorit ca cei doi copii ai săi să aibă parte de un cămin iubitor, liniștit și cât mai normal. De aceea, actorul stă departe de lumina reflectoarelor atunci când nu e vorba despre cariera sa.

Recent, artistul a vorbit despre viața de părinte și a recunoscut că nu e deloc ușor. El încearcă să nu-i răsfețe prea mult și să le întipărească valorile importante în viață. De exemplu, spre deosebire de alți părinți faimoși care le așează totul ca pe tavă copiilor lor, Mihai Mărgineanu speră ca urmașii lui să fie independenți.

Pretenția pe care Mihai Mărgineanu o are de la copiii lui

El spune că nu le va cumpăra copiilor lui locuințe, sperând că se vor descurca pe cont propriu. Se va asigura, însă, că le va oferi educația și dragoste necondiționată pentru a se dezvolta armonios ca adulți.

”Eu am doi adolescenți minunați și perfecți. Nu știu cum să mă port cu ei, așa că mă port natural și cât se poate de calm (pentru că eu nu sunt vreun calm). Poate că o să greșesc, poate nu, dar sunt sigur că ei știu că îi iubesc la puterea de 100% și că îi voi susține în tot ceea ce își propun. Mai departe, nu știu ce o să fie! Dar dacă le dau educație, dragoste necondiționată și susținere, nu va trebui să le cumpăr un apartament. Și-l vor cumpăra singuri”, a declarat Mihai Mărgineanu, potrivit viva.ro.

Mihai Margineanu si cei doi copii ai lui / arhivă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: