Redactia.ro
Home » Știri » Previziunile Roxanei Lușneac șochează din nou! Ce ne așteaptă în a doua jumătate din an: ”Explozii sau conflicte între țări”

Previziunile Roxanei Lușneac șochează din nou! Ce ne așteaptă în a doua jumătate din an: ”Explozii sau conflicte între țări”

Ce s-a prezis într-un ziar din 1924 despre anul 2024? Mulți sunt șocați de precizia cu care au fost scrise 

Roxana Lușneac a făcut noi previziuni despre ce ne așteaptă în a doua jumătate a acestui an. Potrivit astrologului, se anunță schimbări uriașe la nivel politic.

Previziunile Roxanei Lușneac șochează din nou! Ce ne așteaptă în a doua jumătate din an: ”Explozii sau conflicte între țări”

Roxana Lușneac este un astrolog cunoscut, născut în România, care a făcut studiile în America, iar acum locuiește în Elveția. Aceasta a avut dreptate din nou, previziunile sale pentru prima parte a anului 2021 adeverindu-ze. Acum, astrologul spune ce ne aduce a doua jumătate de an.

“Sunt posibile unele răsturnări de situații în guverne, schimbări la nivel mare politic, anumite explozii sau conflicte între țări atât în Europa, cât și în America și Asia”, a declarat astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, la începutul acestui an.

Mai mult, șa început de an, Roxana calcula compatibilitatea în cuplu, avertizând că vor avea loc mari rupturi în cupluri celebre, cunoscute la nivel mondial. Patru luni mai târziu, la jumătatea lui aprilie 2021, J.Lo și Alex Rodriguez anunțau public că se despart. Kim Kardashian și Kanye West au luat-o și ei pe drumuri diferite.

Pentru a doua jumătate a acestui an, Roxana Lușneac a făcut noi previziuni. Aceasta consideră că în lunile octombrie și noiembrie vor avea loc conflicte internaționale.

“Saturn retrogradează până în luna Octombrie, lucru pe care îl face în mod normal o treime din an. De data aceasta însă, retrogradarea sa vine cu efecte pozitive. Atât în Iulie, cât și în Octombrie, Saturn ne determină să muncim dublu, de două ori mai mult, împingându-ne parcă de la spate. Vrem mai mult, suntem dornici de câștig și reușite, iar succesul apare. Important este să nu cedăm presiunii, să învățăm să spunem NU când întâmpinăm piedici și să continuăm să muncim.

Am spus încă de la începutul anului că ianuarie și februarie sunt luni bune pentru investiții în bursă, în acțiuni și criptomonede. Într-adevăr, cei care au investit au avut profit rapid. Acum însă, astrele vă sfătuiesc să faceți investiții mici în fiecare lună. Piața este încă jos, dar va crește treptat.

Dacă credeați că ați văzut tot, pregătiți-vă pentru schimbări climaterice și fenomene neașteptate. Vremea ne va surpride cu diverse evenimente nu tocmai plăcute. Există posibilitatea producerii unor cutremure, tsunami, incendii. Descoperirea vieții extratereste sau dovezi legate în acest sens, vor fi divulgate în media.

În lunile octombrie și noiembrie vom avea conflicte internaționale, discuții și secrete care vor ieși la lumină. Decembrie vine cu evenimente explozive din punct de vedere politic, la nivel internațional și vești triste despre țări care par să intre în process de autodistrugere”, a declarat Roxana Lușneac Cioriceanu.

Ce spune Roxana Lușneac despre pandemia de coronavirus

De asemenea, despre pandemia de coronavirus, Roxana Lușneac susține că va mai urma un al patrulea val în lunile septemebrie și octombrie, însă consideră că în martie 2022 pandemia va trece definitiv.

”Lecțiile pe care le avem de învățat în aceast sfârșit de an ne vor ajuta să ne vindecăm și să schimbam lucruri pe care, în trecut, le acceptam împotriva voinței. Cât despre pandemiei, există riscul revenirii sale cu un alt val, în septembrie-octombrie, însă, în martie 2022, există posibilitatea să scăpăm de pandemie odată pentru totdeauna”, a mai spus Roxana Lușneac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: