Redactia.ro
Home » Monden » Prezentatoarea TV Maria Iordănescu, fiica lui „Tata Puiu”, este însărcinată! Cine şi cum a „dat-o de gol”

Prezentatoarea TV Maria Iordănescu, fiica lui „Tata Puiu”, este însărcinată! Cine şi cum a „dat-o de gol”

Maria Iordănescu, fata lui Anghel Iordănescu, e gravidă! Ea nu a anunţat oficial asta, dar prietenii din online au dat-o de gol. Prezentatoarea de la Prima TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Teodor Măgureanu, cel cu care a ajuns în fața altarului în luna mai a acestui an.

Acum, cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, căci Maria este însărcinată.

A dat-o de gol Gabriel Oprea Jr

Maria a confirmat sarcina în mediul online, într-o discuţie cu prietenii ei.

”Mămicaaa iubitttaaaa!”, a fost comentariul lui Gabriel Oprea Jr., despre care se știe că-i este prieten frumoasei prezentatoare TV de mai bine de 20 de ani, după cum declara chiar ea.

Cum a reacţionat Maria la acel comentariu? Cu „inimioare” şi un mesaj de „I love you” – semn că a confirmat fericitul eveniment ce va avea loc în anul 2023, şi anume naşterea primului ei copil.

Maria şi-a păstrat numele de familie

În luna mai a acestui an, Maria Iordănescu s-a căsătorit cu Teodor Măgureanu. Fata a dezvăluit că și-a păstrat numele de familie după căsătorie, dar a luat și numele soțului. Acum, în acte, ea e Maria Iordănescu Măgureanu.

Am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima, a doua lună de relație. Și asta pentru că era departe de orice alt om întâlnit până în acel moment.

Am păstrat numele meu de familie, dar l-am preluat și pe cel al soțului și nu, nu au existat discuții pe această temă. A fost ceva care a venit… firesc”, a mai spus Maria.

Tânăra prezintă ştirile din sport la Prima TV.

„Televiziunea este o pasiune pentru mine, iubesc televiziunea și cred că aș putea să spun «da» oricărei provocări în TV, însă, în momentul de față, să prezint știrile din sport este cel mai aproape de sufletul meu”, a mai spus viitoarea mămică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: