Redactia.ro
Home » Monden » Prietenia dintre Monica Tatoiu și Cristian Boureanu a luat sfârșit: „Nu mai are telefonul meu în agendă”

Prietenia dintre Monica Tatoiu și Cristian Boureanu a luat sfârșit: „Nu mai are telefonul meu în agendă”

Prietenia dintre Monica Tatoiu și Cristian Boureanu a luat sfârșit

Prietenia dintre Monica Tatoiu și Cristian Boureanu a luat sfârșit. Afacerista i-a fost profesoară de matematică, iar după ce și-a pierdut mama, Monica Tatoiu a fost mereu lângă el și i-a oferit sprijin. În ultima perioadă, Cristian Boureanu s-a răcit de Monica Tatoiu.

Prietenia dintre Monica Tatoiu și Cristian Boureanu a luat sfârșit: „Nu mai are telefonul meu în agendă”

Monica Tatoiu a fost un adevărat sprijin pentru Cristian Boureanu. Fostul soț al Valentinei Pelinel și-a pierdut mama când avea 13 ani, iar afacerista a fost mereu lângă el și l-a sprijinit necondiționat. În ultima perioadă, relația dintre cei doi s-a răcit, iar afacerista a explicat motivul. Conform acesteia, Boureanu nu mai are numărul ei de telefon. De asemenea, Monica Tatoiu a spus că s-a simțit dezamăgită după ce Cristian Boureanu a spus la televizor că ea nu are nevoie de prieteni și că nu trebuie să se mai implice in viata sa.
Monica Tatoiu s-a supărat pe Cristi Boureanu: „Nu mai are telefonul meu în agendă”

I-a fost profesoară de matematică, dar şi una dintre cele mai bune prietene. În cuvintele ei a găsit, uneori, alinare, asta după ce, la 13 ani, Cristi Boureanu şi-a pierdut mama. Acum relaţia dintre ei s-a răcit simţitor. Cristi Boureanu s-a depărtat de Monica Tatoiu după ce în viaţa lui a apărut Cristina Belciu. Fosta femeie de afaceri a explicat motivul.“Cristi Boureanu nu mai are telefonul meu în agendă. Eu am comandat. Chestia asta… Nu e copilul meu! Nu îmi permit să hotărăsc alegerile fiului meu. Fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme. M-a supărat reacţia după ce a apărut o chestie la voi, la WOWbiz şi a zis că… Eu nu am nevoie de prieteni! Eu am 5 pisici şi pe Tatoiu. Fiul meu… mai aşa. M-a acuzat că mă bag unde nu-mi fierbe oala şi probabil că are dreptate. Ce am eu treabă cu ce face el? Măcar fiul meu să se deştepte. E cam necopt la 28 de ani”, a mărturisit Monica Tatoiu la ”Teo Show”, la Kanal D”.

Monica Tatoiu și Cristian Boureanu nu au mai vorbit de câteva luni

Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Giurcanu, după șase ani de relație. Recent s-a aflat că fostul politician are o nouă relație cu Cristina Belciu, o cunoscută influenceriță, care este cu 26 de ani mai tânără decât el. Monica Tatoiu este cea care le-a fost Valentinei Pelinel și lui Boureanu nasă de cununie. Femeia de afaceri a spus că nu știe nimic despre noua relația a lui Boureanu.

Ea și fostul politician nu și-au mai vorbit din luna septembrie, atunci când acesta i-ar fi arătat mai multe imagini cu potențialele sale cuceriri. „Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am. Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva!Dar…mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a declarat Monica Tatoiu. Aceasta este de părere că diferenta de vârstă o să-și spună cuvântul într-o relație. Din punctul său vedere, atâta timp cât Boureanu continuă să aleagă femei mult mai tinere, deznodământul va fi același.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: