Redactia.ro
Home » Știri » Prietenie, prietenie, dar până la… a treia soție. De ce nu a vrut Becali să fie naș pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Prietenie, prietenie, dar până la… a treia soție. De ce nu a vrut Becali să fie naș pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Becali a dezvăluit de ce nu l-a mai cununat pe Cristi Borcea şi a treia oară

Gigi Becali și Cristian Borcea sunt prieteni buni, dar până și prietenia poate avea o limită. Toată lumea s-a întrebat la acel moment de ce Becali nu a vrut să fie naș de cununie pentru Borcea, aflat la a treia căsătorie cu Valentina Pelinel. Iată și motivul, așa cum a declarat afaceristul din Pipera.

Motivul pentru care Gigi Becali nu l-a cununat pe Cristi Borcea a treia oară: „El voia, dar eu nu mă joc…”

Gigi Becali a explicat de ce nu a vrut să fie naș de cununie pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel, cea de-a treia lui soție. După părerea lui Becali, astfel de lucruri nu se pot repeta la nesfârșit, iar el i-a fost deja naș de cununie lui Borcea, când acesta s-a însurat cu Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Borcea. Alina Vidican este și va rămâne, astfel, „fina” lui Becali.

Prima soție a lui Cristi Borcea a fost Mihaela Borcea, apoi el s-a însurat cu Alina Vidican, iar actuala parteneră de viață este Valentina Pelinel. Cu Alina Vidican, Borcea s-a însurat în anul 2011, iar cinci ani mai târziu cei doi au divorțat.

„El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci, Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul. Dacă o iubești, nu o lași”, a declarat Becali, conform Antena 3.

Eu nu vreau să supăr cu nimic pe Pelinel, copiii, luați-vă nași, că finii mei sunt ăia botezați de mine cu Alina, că nu ne jucăm de-a nășitul pe aicea, cu sfintele Taine ale cununiei”.

Gigi Becali: „Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul”

Prin urmare, Gigi Becali și-a urmat principiile și s-a ținut de cuvânt. I-a fost naș de cununie lui Borcea odată și o singură dată, lucru care nu se va mai repeta dacă va mai fi cazul.

„Dacă o iubești, nu o lași. Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul. Prima nevastă este dar, a doua este milă, te lasă Dumnezeu, că tu eşti vagabond, să o laşi pe prima, să o iei pe a doua, din milă pentru tine te iartă, dar a treia se zice că este blestemul”, a mai transmis Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: