Redactia.ro
Home » TV » Prima apariție a Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman, după despărțire! Cum au fost surprinși cei doi

Prima apariție a Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman, după despărțire! Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (6)

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea în urmă cu câteva zile, după 9 ani de relație. Cei doi actori din serialul ”Adela” au fost surprinși împreună, iar fanii au crezut că ar fi vorba despre o împăcare. 

 

Prima apariție a Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman, după despărțire

Vestea despărțirii dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ține de mai bine de o săptămână prima pagină a tabloidelor din România. Cei doi actori au ales că este timpul să meargă pe drumuri separate, după 9 ani de relație, motivând că principalul motiv al despărțirii ar fi dorința pentru lucruri diferite. Deși cei doi actori s-au despărțit, sunt văzuți tot împreună, fiind mai tot timpul unul alături de celălat pe platourile de filmare ale serialului  ”Adela”, de la Antena 1. Astfel, Cristina Ciobănașu a postat, în urmă cu câteva ore, o fotografie alături de Vlad Gherman, de pe platourile de filmare ale serialului. Însă, după cum se poate observa din imagine, cei doi actori afișează forțat un zâmbet, fiind nevoiți să se vadă zilnic pe platourile de filmare.

Mai mult, despărțirea de Cristina Ciobănașu pare să îl fi afectat mult mai mult pe Vlad Gherman, care a luat o decizie radicală în ceea ce privește viața sa. Pentru a reuși să spună ce are pe sufletu, actorul a anunțat că va posta un jurnal, un vlog în care va vorbi despre viața sa, despre încercările la care a fost supus în toată această perioadă, lucru pe care, după cum a mărturisit el, nu l-a mai făcut niciodată. Actorul a declarat că își dorește că toți cei care i-au fost alături în această perioadă în care a fost alături de Cristina Ciobănașu să îîl susțină în continuare și să îl sprijine în noua sa călătorie.

”Mâine sau poimâine voi posta un prim vlog. E mai degrabă un mic jurnal. Nu am făcut asta niciodată, dar sper să fiți alături de mine în călătoria asta nouă”, le-a transmis Vlad Gherman fanilor de pe contul de Instagram.

 

Motivul despărțirii dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu se vor despărți după 9 ani de relație a luat pe toată lumea prin surprindere. Fanii au fost întristați când au primit vestea, motiv pentru care Vlad Gherman a ținut să mai ofere câteva explicații cu privire la adevăratul motiv al despărțirii.

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni’, a transmis și Cristina Ciobănașu, în același clip video.

După dezvăluirile făcute, mai mulți internauți le-au trimis mesaje actorilor, în care au mărturisit că nu mai cred în dragostea adevărată. Astfel, Vlad Gherman a ținut să facă anumite precizări și să lămurească adevăratul motiv al despărțirii.

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment. Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun’, a fost răspunsul lui Vlad Gherman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: