Redactia.ro
Home » Știri » Prima apariție publică a Reginei Elisabeta a II-a după intrarea în izolare. Cum a fost surprinsă suverana (FOTO)

Prima apariție publică a Reginei Elisabeta a II-a după intrarea în izolare. Cum a fost surprinsă suverana (FOTO)

GALERIE FOTO (2) Regina Elisabeta imagini după izolare

Regina Marii Britanii a avut prima apariție publică de la intrare în izolare, după ce a izbucnit pandemia de coronavirus. Suverana a fost fotografiată în timp ce călărea, în împrejurimile Castelului Windsor.

Prima fotografie cu Regina Elisabeta a II-a după intrarea în izolare

În vârstă de 94 de ani, regina Angliei i-a uimit pe toți când a ieșit pentru prima dată din izolare. Aceasta a mers la călărit, iar companionul ei a fost un ponei Fell, un cal mic de statură, dar robust. Pe acesta îl cheamă Balmoral Fern și are 14 ani.

Nu este ceva neobișnuit ca regina să călărească în această locație, despre care se spune că este preferata ei.

Fotografia cu regina călărind a fost făcută publică în acest weekend și după cum arată imaginile suverana de 94 de ani se bucură de vremea frumoasă de afară și de plimbarea cu calul.

Apariția Reginei MArii Britanii pe cal
Regina Elisabeta după izolare

De altfel, Elisabeta a II-a este foarte pasionată de călărie, iar de-a lungul vieții a fost fotografiată de numeroase ori pe cal. Una dintre acestea este alături de președintele SUA de la acea vreme, Ronald Regan.

Regina Elisabeta, în izolare din cauza răspândirii COVID-19

Pe 19 martie, suverana a părăsit Palatul Buckingham, așa cum o făcea de obicei. Dar în contextul răspândirii coronavirusul, aceasta nu s-a mai întors în mai, așa cum făcea în mod obișnuit. Chiar și astăzi regina se află tot la Castelului Windsor, reședința regală din vestul Londrei.

Regina Marii Britanii s-a izolat la Palatul Buckingham alături de soțul ei, Phillip, ducele de Edinburgh, care are 98 de ani. Unul dintre motivele care i-a determinat pe cei doi să stea acolo, departe de reședința principală este faptul că prințul Charles s-a îmbolnăvit de coronavirus. La fel, premierul Borris Johnson a fost depistat și el cu COVID-19, iar regina luase contact cu amândoi.

Ultima fotografie publică cu reginaa apărut pe 19 martie, chiar în momentul plecării acesteia către reședința din Berkshire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: