Redactia.ro
Home » CLICK » Kate Middleton se pregătește să fie regină. Apariția ei rafinată din cadrul unei gale de la Palatul Buckingham FOTO

Kate Middleton se pregătește să fie regină. Apariția ei rafinată din cadrul unei gale de la Palatul Buckingham FOTO

GALERIE FOTO (8)

Kate Middleton se pregătește să fie regină.

Aseară, familia regală britanică a fost din nou în centrul atenției grație evenimentului găzduit de suverană la Palatul Buckingham. Ducesa de Cambridge și soțul ei, Ducele de Cambridge, au fost de asemenea prezenți, jucând rolul gazdei pentru înalți oficiali. Pentru această ocazie, ce a purtat un „white tie code”, Kate a ales o creație a designerului Alexander McQueen, cel care i-a semnat și alte ținute de gală.

Kate Middleton se pregătește să fie regină. A strălucit la „Queen`s Diplomatic Corps”

Așa cum ne-a obișnuit și până acum, Ducesa de Cambridge a ales o rochie cu un croi simplist, însă nu mai puțin flatant pentru silueta ei silfidă. Dintr-o catifea fină, rochia Alexander McQueen i-a venit ca turnată ducesei de 37 de ani, mai ales că prezenta un decolteu chic, în V.

Lungă până în pământ, așa cum impune dress-code-ul acestui tip de eveniment, rochia a fost o alegere cât se poate de stilată. Iar culoarea – blue navy ori „albastru regal” – este una pe care Kate și alte regalități obișnuiesc să o poarte în cadrul evenimentelor festive.

A purtat tiara care i-a aparținut Prințesei Diana

Kate a avut grijă ca rochia ei de gală, de-un albastru regal, să fie accesorizată cu o tiară, așa cum impune un astfel de eveniment. Cea aleasă de ea a fost tiara care i-a aparținut Prințesei Diana, și anume Lover’s Knot tiara.

De altfel, nu este prima oară când Kate alege această tiară. Ea a purtat-o, pentru prima dată, în cadrul recepției anuale Diplomatic Corps în decembrie 2015. Bijuteria aparținuse Prințesei Diana și fusese primită de la suverană în ziua nunții cu Prințul Charles, în 1981.

O altă bijuterie spectaculoasă, pe care Kate a afișat-o aseară pe coridoarele Palatului Buckingham, a fost distincția „Royal Victorian Order”, cu care a fost decorată anul trecut de către suverana Marii Britanii. Pe lângă aceasta, a putut fi văzută și broșa Royal Family Order, primită odată cu intrarea ei în sânul familiei regale.

La somptuoasa gală de la palat, au luat parte și alți membri ai familiei regale britanice. Regina Elisabeta, dar și prințul Charles și consoarta sa, Camilla, au fost prezenți. Cei care a lipsit au fost Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle. Ducii de Sussex au ratat și anul trecut acest eveniment.

Citește și Cicatricea lui Kate Middleton de care puțini știu. De unde provine

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro