Redactia.ro
Home » Monden » Prima declarație a lui Toni Iuruc după ce s-a anunțat divorțul de Simona Halep

Prima declarație a lui Toni Iuruc după ce s-a anunțat divorțul de Simona Halep

Astăzi, presa autohtonă a titrat informația potrivit căreia Simona Halep divorțează de soțul ei, Toni Iuruc. Contactat de jurnaliștii de la Fanatik.ro, soțul sportivei a oferit prima declarație pe marginea acestui subiect. A infirmat sau confirmat vestea?

Prima declarație a lui Toni Iuruc după zvonul divorțului

Toni Iuruc a oferit jurnaliștilor de la Fanatik.ro o primă declarație despre presupusul divorț de tenismena Simona Halep. Numai că… surpriză, Toni Iuruc nu a confirmat această informație. Ce-i drept, nici nu a infirmat informația că ar urma să divorțeze, ci doar că… nu se întâmplă mâine. ”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cu alte cuvinte, statusul marital al tenismenei Simona Halep rămâne incert. Momentan, nu se știe dacă ruptura dintre cei doi soți s-a produs într-adevăr sau e vorba despre o informație complet falsă. De știut e că tenismena nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect până la acest moment, iar rudele sale au refuzat să comenteze informația. Contactat de jurnaliștii Fanatik, fratele Simonei Halep s-a mulțumit să spună că nu oferă niciun comentariu în legătură cu presupusul divorț al surorii sale: „”Nu comentez, nu pot să comentez”, a spus Nicolae Halep.

Nunta e programată pe 13 noiembrie 2022

Ce se știe sigur e că Toni Iuruc și Simona Halep aveau nunta programată pe data de 13 noiembrie 2023. Cei doi urmau să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și să-și sărbătorească uniunea printr-o petrecere de pomină, la care erau așteptați nu mai puțin de 300 de invitați. Pare-se, familia apucase să trimită deja invitațiile către persoanele selectate, așa că adevărul despre posibilul divorț va ieși devreme la suprafață.

Momentan, nu se știe ce a stat la baza eventualei despărțiri. Se zvonește că mariajul celor doi a ajuns în impas acum câteva luni și că, la presiunile familiei tenismenei, Simona și Toni au fost plecați în Grecia într-o vacanță pentru a-și rezolva problemele. Numai că – surpriză! – s-au întors de acolo la fel de despărțiți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini