Redactia.ro
Home » Monden » Prima declarație a lui Viorel Lis de pe patul de spital. Starea sa de sănătate nu este deloc bună

Prima declarație a lui Viorel Lis de pe patul de spital. Starea sa de sănătate nu este deloc bună

Viorel Lis, stare de sanatate

Veste tristă pentru cei ce-i îndrăgesc pe Oana și Viorel Lis. Ambii au fost infectați cu virusul COVID19. Oana se află acasă, dar Viorel a rămas internat în spital. Care este starea celor doi și ce declarații a făcut Viorel.

Viorel Lis, declarații de pe patul de spital

Din păcate Viorel Lis și soția sa Oana s-au infectat cu virusul covid19. Cei doi aumers noaptea trecută de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală. La scurt timp, Oana Lis a fost externată, dar Viorel Lis a rămas încă sub supravegherea medicilor, deoarece starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Acesta a făcut declarații spunând că nu se simte deloc bine.

Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții.”, a declarat Viorel Lis pentru Antena Stars.

Si Oana Lis a fost contactată pentru a face declarații, dar ea a spus că nu poate vorbi al telefon deoarece nu se simte deloc bine. Ea se află acasă după ce a fost externată de la Spitalul Matei Balș.

Oana Lis, lacrimi peste lacrimi din cauza problemelor de sănătate a lui Viorel

Oana Lis este foarte afectată din cauza faptului că soțul ei este foarte bolnav, Viorel Lis a fost diagnosticat cu pareze la picioare, drept pentru care acestuia îi este foarte greu să se ridice și să se deplaseze singur.

Oana Lis este conștientă că Viorel are o vârstă și că starea lui de sănătate se degradează pe an ce trece, dar suferă enorm să-l vadă că se chinuie să se deplaseze. Vedeta speră la zile mai bune și ca Viorel să își revină treptat.

Din păcate, nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele.

Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu. Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni.”, declara Oana Lis în urmă cu ceva timp.

Etichete: