Redactia.ro
Home » Sport » Prima declarație a Sarei Carbonero, despre despărțirea de Iker Casillas

Prima declarație a Sarei Carbonero, despre despărțirea de Iker Casillas

GALERIE FOTO (7)

Fostul mare portar al Spaniei și soția sa au decis să se despartă. În ultimii ani, cuplul a trecut peste mai multe încercări. Infarctul lui Iker și cancerul Sarei.

În urmă cu 11 ani, gestul de iubire făcut de fostul campion mondial, Iker Casillas (39 de ani) făcea înconjurul lumii. Atunci spaniolul își săruta iubita în timpul unui interviu în direct după ce devenise campion mondial. Se întâmpla în 2010.

De atunci au rămas împreună, iar în martie 2016 s-au căsătorit. Iker și Sara au împreună doi copii, pe Martin și pe Lucas. În ultima perioadă au trecut peste mai multe încercări grele. Sara Carbonero a fost diagnosticată cu cancer ovarian, iar fostul portar a suferit un infarct. În presa presa din Spania au apărut mai multe zvonuri despre despărțirea celor doi. La început au negat, dar până la urmă s-a dovedit că totul a fost adevărat. De altfel, cei doi nu mai locuiau împreună de o perioadă.

”Cuplul a luat decizia să se despartă și cei doi duc acum vieți separate. De săptămâni bune, Iker nu mai locuiește în casa familiei. Deși au părut apropiați după ce jurnalista a fost externată din spital, ei erau despărțiți de ceva timp. Fostul portar a încercat să o sprijine cât Sara a fost în spital, dar adevărul este că exista deja o distanță între ei”, a anunțat revista Lecturas.

Prima reacție a jurnalistei, după despărțirea de soțul său

Sara Carbonero a făcut o scurtă declarație pentru presa din Spania despre despărțirea de fostul portar al celor de la Real Madrid, dar nu a vrut să dea niciun amănunt.

”Nu am de gând să spun nimic despre asta. Eu sunt bine”, spus jurnalista.

Nu demult, Iker vorbea într-un interviu despre relația cu soția sa, din care se vedea clar că lucrurile nu stau tocmai bine.

”Nu am stat cu Sara atât cât ar fi trebuit”, dezvăluia fostul campion mondial.

Jurnaliștii spanioli scriu deja că între cei doi nu ar mai exista cale de împăcare și se discută inclusiv de un divorț.
În urmă cu un an, cei doi au acceptat să facă un documentar despre viața lor, pentru Movistar. Așa cum era de așteptat au fost întrebați și despre celebrul sărut de la Cupa mondială

”Atunci eram liniștiți, a fost foarte romantic și frumos. Dar acum îmi e rușine să văd asta. A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit pe moment”, a spus Casillas, anul trecut.

”Mă simt foarte jenată. Când eram în avion și ne-am întors la Madrid, ne-am uitat pe poze. Când am văzut mesajele și toată nebunia aceea, ne-am dat seama că momentul a avut un impact mai mare decât ne gândeam noi”, a spus și Sara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: