Redactia.ro
Home » Știri » Prima Doamnă a Americii, fotografiată cu lopata în mână. Cu ce era îmbrăcată Melanie Trump

Prima Doamnă a Americii, fotografiată cu lopata în mână. Cu ce era îmbrăcată Melanie Trump

GALERIE FOTO (2) Prima Doamnă a Americii, fotografiată cu lopata în mână. Cu ce era îmbrăcată Melanie Trump

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melanie Trump a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în timp ce „dădea la sapă”.

Prima Doamnă a Americii, fotografiată cu lopata în mână. Cu ce era îmbrăcată Melanie Trump

Melanie Trump a postat o imagine pe rețelele de socializare unde apare cu lopata în mână, scopul fotografiei fiind anunțarea începerii lucrărilor la noul teren de tenis de la Casa Albă.

Ca de obicei, Prima Doamnă, a purtat o vestimentație foarte elegantă, însă, nu tocmai potrivită pentru decor. Melanie Trump a fost fotografiată într-un palton bleumarin și o pereche de pantofi stiletto lăcuiți, asta în timp ce ținea în mână, o lopată. Dar nu orice lopată, ci una impecabilă, aurie, fără nicio urmă de pământ. Melanie Trump a fost surprinsă pentru prima dată în această ipostază, atunci fiind îmbrăcată cu o fustă galbenă cu flori și pantofi stiletto.Melania Trump, umilită. Ce a omis din ținuta sa?

Melania Trump, umilită. Cu ce a gafat-o la un eveniment recent?

Melania Trump, umilită. Pr

ma-doamnă a Americii a avut de onorat, ieri, un eveniment în cadrul căruia s-a militat pentru campanii anti-drog. Și deși discursul ei a fost impecabil, Melania Trump „a gafat-o” cu un detaliu de ordin fizic.

Ca-n cadrul tuturor activităților oficiale, prima-doamnă ar fi trebuit să-și conformeze outfitul cu specificul evenimentului. Astfel, în cadrul Red Ribbon Rally, Melania ar fi trebuit să poarte o insignă cu o panglică roșie, pe care, de altfel, toți ceilalți participanți o aveau. Numai că, din motive independente de ea, acest lucru nu a fost posibil.

Asta i-a atras nenumărate critici, mulți blamând-o pentru lipsa de implicare de care ar fi dat dovadă. Ulterior, cei din cabinetul său, au explicat că prima-doamnă nu a primit, în avans, acest badge, de aceea nu l-a purtat.

Citeste si:Gheorghe Dincă, „deținut protejat” la Jilava, după ce a fost umilit de ceilalți pușcăriași

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: