Redactia.ro
Home » Știri » Prima Doamnă a SUA, interdicţii oribile. De ce nu are voie Jill Biden să deschidă ferestrele la Casa Albă

Prima Doamnă a SUA, interdicţii oribile. De ce nu are voie Jill Biden să deschidă ferestrele la Casa Albă

Jill Biden și Joe Biden

Jill Biden va deveni în curând Prima Doamnă a Americii, acesta fiind un lucru cunoscut de mulți. Totuși, ceea ce nu se știe sunt toate lucrurile pe care aceasta nu are voie sub nicio formă. Iată despre ce e vorba!

Ce are interdicție să facă Jill Biden, Prima Doamnă a SUA

Jill Biden va deveni din luna ianuarie a acestui an noua Prima Doamnă a Statelor Unite, în mod oficial. Deși viața acesteia ni se poate părea una plină de glamour, iată că sunt o mulțime de lucruri pe care soția președintelui nu are voie să le facă.

În primul rând, aceasta nu poate deschide nicio fereastră, niciodată. Fie că este vorba de fereastra mașinii sau de cea a Casei Albe, Jill Biden nu poate să deschidă nicio fereastră. Motivul este simplu. Niciun membru al familiei prezidențiale nu are voie să deschidă geamurile din motive de securitate, pentru că nimeni nu poate ști unde aceștia se află, cu atât mai puțin să fie văzuți direct într-un autovehicul sau într-o casă.

Un alt lucru foarte important, dar pe care Jill Biden se pare că îl va încălca este faptul că Prima Doamnă nu are salariu. Nicio soție de președinte de până acum nu a primit bani pentru funcția sa și pentru îndatoririle pe care le deplinește și nici nu a muncit. În schimb, Jill Biden nu dorește să accepte acest lucru, astfel că ea va continua să muncească la actualul ei loc de muncă, la o școală. Jill Biden este profesoară de limba engleză de mai bine de zece ani la North Virginia Community College, o școală din apropiere de Washington.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt Michael LaRosa

„Dr. Biden se concentrează pe formarea echipei sale și pe dezvoltarea priorităților ei în ceea ce privește educația, familiile militarilor și veteranilor și lupta împotriva cancerului”, a spus LaRosa.

Cum s-au cunoscut Joe și Jill Biden

De altfel, inclusiv Joe Biden o lăuda pe soția lui, înainte de a fi desemnat peședinte.

„Pentru toți cei din întreaga țară, gândiți-vă doar la educatorul dvs. preferat care v-a dat încrederea să credeți în voi înșivă. Acesta este genul de primă doamnă … ce Jill Biden va fi”, a spus el.

La rândul ei, și Jill Biden l-a susținut pe soțul ei spunând că:

„Știu că, dacă încredințăm această națiune lui Joe, el va face pentru familia voastră ceea ce a făcut pentru a noastră – ne-a adus împreună și ne-a întregit, ne duce mai departe în aceste vremuri în care e nevoie, respectă promisiunea Americii pentru noi toți”, a spus Prima Doamnă.

Joe și Jill Biden s-au cunoscut după moartea primei soții a președintelui. Totuși, Jill nu i-a dat nicio șansă actualului ei soț, după prima întâlnire.
„M-am întâlnit cu tipi în blugi, saboți și tricouri, a venit la ușă și avea o haină sport și mocasini și m-am gândit:„ Doamne, asta nu va funcționa niciodată, nu peste un milion de ani ”, povestea Jill Biden despre prima întâlnire pe care a avut-o cu actualul ei soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: