Redactia.ro
Home » Monden » Prima poză cu chipul fetiței lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Cum arată micuța

Prima poză cu chipul fetiței lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Cum arată micuța

GALERIE FOTO (2)

Meghan Markle și prințul Harry sunt doi părinți fericiți, care au împreună un băiețel și o fetiță. Cuplul regal a făcut furori în ultimii ani în zona mondenă internațională din cauza deciziei lor de a părăsi Casa Regală. Adesea intră în vizorul presei, iar până acum toată lumea aștepta cu sufletul la gură să vadă cu cine seamănă mezina celor doi care s-a născut în urmă cu câteva luni.

Cum arată fetiței lui Meghan Markle și a Prințului Harry

A apărut prima fotografie cu micuța Lilibet Diana. Fanii cuplului au așteptat cu sufletul la gură fiecare detaliu despre fiica celor doi, dar aceștia par să o țină departe de lumina reflectoarelor. De această dată, Meghan Markle a „scăpat” în mediul online o fotografie în care pare să apară micuța Lilibet Diana. Internauții au reacționat imediat și au apreciat fotografia publicată de Meghan și au lăsat zeci de mii de mesaje. „Îmi place să cred că în fotografia din mijloc este o imagine în care Harry o ține pe Lili”, „Se pare că în fotografia 1 este Archie, 2 Meghan și Harry, 3 Harry ținând-o pe Lili pe cale să-i dea un sărut și 4 Meghan cu Archie”, au fost două dintre mesajele urmăritorilor.

Care este semnificația numelui fetiței lor

Prințul Harry și Meghan Markle au ales un nume inedit pentru prima lor fetiță, anume Lilibet DianaPrințul Harry și Meghan au spus că i-au pus celui de-al doilea copil numele de Lilibet după porecla familiei regale pentru Regină, străbunica bebelușului. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a-și onora „iubita bunică răposată”, prințesa de Wales.

Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată. Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră.„, a fost mesajul transmis de către Prințul Harry și Meghan Markle.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: