Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a bărbatului cu care Raluca Pastramă a mers la munte. ”Ciocul mic și…”

Prima reacție a bărbatului cu care Raluca Pastramă a mers la munte. ”Ciocul mic și…”

GALERIE FOTO (3)

Raluca Pastramă a stârnit controverse în urma vacanței de la munte pe care a avut-o cu prietenii. Au ieșit la iveală informații potrivit cărora Raluca l-ar fi înșelat pe artistul Pepe. Cum a  reacționat bărbatul pentru care Raluca Pastramă ar fi mers la munte în urmă cu câteva săptămâni.

”Ciocul mic și…”

Bărbatul pentru care Raluca Pastramă ar fi mers la munte a reacționat în cazul zvonurilor că el ar fi amantul soției lui Pepe. Bărbatul a postat un InstaStory cu o fotografie cu el lângă un ”smiley-face” în timp ce ține degetul arătător la gură. Gestul poate semnifica ”liniște”, ”discreție” sau ”ciocul-mic”. Aceasta a fost singura declarație a bărbatului, după apariția zvonurilor din presă.

Pepe este revoltat de atitudinea soției. Artistul a aflat prin intermediul unui jurnalist de investigație că Raluca Pastramă a fost la munte, în urmă cu câteva săptămâni, în compania prietenilor și a misteriosului bărbat.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov, în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. (…)Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a declarat Pepe, potrivit wowbiz.ro.

Bărbatul alături de care Raluca Pastramă ar fi mers la munte este de origine arabă. Dovadă a faptului că a fost la munte în aceeași perioadă stau și fotografiile de pe pagina de socializare a acestuia. La excursia de la munte ar fi luat parte mai multe persoane, printre care și fosta iubită a lui Bombo Pastramă, fratele Ralucăi, alături de actualul partener, medic stomatolog renumit printre vedetele din România.

Raluca Pastramă, acuzată că l-a înșelat pe Pepe

Noi informații au ieșit la iveală în legătură cu divorțul momentului. Deși și-au dorit o despărțire amiabilă, Pepe și Raluca Pastramă au iscat un scandal de proporții.

După ce a fost acuzat că și-a agresat soția, deși a negat acest lucru, Pepe a aflat că Raluca are un amant. Un apropiat al artistului a dezvăluit că bruneta îl înșela pe artist de acum un an.

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus un apropiat al artistului pentru PlayTech.

Potrivit informațiilor apropiatului, Pepe a vrut să păstreze aparențele și să dea senzația unei despărțiri liniștite. Însă,  și-ar fi pregătit răzbunarea pentru soție.

,,Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, a mai spus sursa citată.

Apropiatul artistului susține că și familia Ralucăi ar fi făcut presiuni pe artist și s-a ajuns chiar la amenințări.

”Da, familia Ralucăi a făcut presiuni mari la Pepe, au existat și amenințări. Dar el nu se lasă doborât de aceste încercări disperate de intimidare. Tace și adună totul acolo la dosar”, a mai precizat sursa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: