Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacție a familiei tânărului mort în accidentul produs de Monica Odagiu. O consideră vinovată sau nu? Ce spun rudele lui Alexandru

Prima reacție a familiei tânărului mort în accidentul produs de Monica Odagiu. O consideră vinovată sau nu? Ce spun rudele lui Alexandru

Prima reacție a familiei tânărului mort în accidentul produs de Monica Odagiu. O consideră vinovată sau nu? Ce spun rudele lui Alexandru

Iată prima reacție a familiei tânărului mort în accidentul produs de Monica Odagiu și ce anume cred rudele că s-ar fi întâmplat cu el. Ce declarații au fost făcute în acest sens și dacă familia lui Alexandru o consideră vinovată sau nu pe actriță.

Prima reacție a familiei tânărului mort în accidentul produs de Monica Odagiu. O consideră vinovată sau nu? Ce spun rudele lui Alexandru

Alexandru a murit de Florii, lovit cu mașina de actrița Monica Odagiu, undeva în București. Tânărul avea 33 de ani și a decedat pe loc, au stabilit legiştii, deși a fost resucitat minute în șir. Cauza decesului lui Alexandru este traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața.

Rămâne de văzut ce anume s-a întâmplat, concret, cu Alexandru. Se iau în calcul variantele că s-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii, că s-ar fi dezechilibrat și a căzut, poate după ce i s-ar fi făcut rău. În următoarele săptămâni vor veni și rezultatele analizelor toxicologice, pentru a se vedea dacă era sau nu sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise.

Între timp, familia lui Alexandru a avut prima reacție, oferind o perspectivă asupra celor întâmplate. Se pare că familia victimei nu o consideră vinovată pe Monica Odagiu.

„În primul rând nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață.

El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni.

Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui. A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”,  a declarat Dan, vărul lui Alexandru, tânărul mort, potrivit wowbiz.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: