Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Laviniei Pârva după ce s-a spus că divorțează de Ștefan Bănică Jr.

Prima reacție a Laviniei Pârva după ce s-a spus că divorțează de Ștefan Bănică Jr.

Prima reacție a Laviniei Pârva

Mai multe speculații au apărut în presă după ce soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost văzută fără verighetă în public. Toată lumea s-a gândit la un potențial divorț, numai că acum, a apărut și prima reacție a Laviniei Pârva. 

Prima reacție a Laviniei Pârva după ce s-a spus că divorțează

Lavinia Pârva nu a mai putut să îndure speculațiile care au apărut atât în mediul online, cât și în presă și a transmis un mesaj acid pe contul ei de socializare. Soția artistului a dezvăluit că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și că nu este vorba de niciun divorț.

Ptrivit cancan.ro, totul merge foarte bine în relația celor doi artiști, mai ales că frumoasa Lavinia Pârva a declarat tare și răspicat că cei doi se iubesc și nu se gândesc la divorț. Mesajul soției artistului a fost unul foarte dur, însă zvonurile au supărat-o foarte tare pe vedetă.

”Si iata cum se vuieste că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e gradina!”, a spus Lavinia, în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

De asemenea, Lavinia a ținut să vorbească și în special să ironizeze lipsa verighetei de pe degetul său inelar, legându-se de noul coronavirus. Aceasta consideră că virusul se poate lipi de metal, astfel că lipsa inelului de căsătorie se explică.

”Cum să ghicesti asa în stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!”, a mai scris Lavinia Pârva.

Ștefan Bănică Jr. și soția lui sunt căsătoriți din 2017

Ştefan Bănică Jr., în vârstă de 52 de ani şi Lavinia Pârva în vârstă de 35 de ani s-au căsătorit civil în 2017, după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au oficializat relaţia în mare secret, în Balcic, luându-şi prin surprindere prietenii, care au fost invitaţi la petrecere fără a şti, iniţial, ce sărbătoresc.

La finalul anului 2018, artistul a anunţat că vor deveni părinţi: ”Doamenlor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a mărturisit artistul.

Ştefan Bănică mai are o fetiţă, în vârstă de 12 ani, din căsătoria cu Andreea Marin , între 2006-2013, şi un băiat în vârstă de 17 ani, Radu Ştefan Bănică, dintr-o relaţie de cinci ani cu Camelia Constantinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: