Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Andrei Caramitru după moartea fulgerătoare a tatălui său

Prima reacție a lui Andrei Caramitru după moartea fulgerătoare a tatălui său

Abia astăzi, la patru zile de la moartea regretatului Ion Caramitru, fiul său, Andrei Caramitru a avut prima reacție legată de tragicul eveniment. Acesta a publicat un mesaj pe pagina sa de facebook. Ce le-a transmis Andrei Caramitru prietenilor virtuali.

Andrei Caramitru, profund îndurerat de moartea tatălui său

Andrei Caramitru, fiul cel mare al maestrului Ion Caramitru a reacționat cu o postare pe pagian sa de facebook. Acesta a transmis un mesaj de mulțumire oamenilor care au trasmis familiei sale mesaje și gânduri pozitive. El a mărturisit că este profund recunoscător pentru cei ce și-au făcut timp să își exprime regretul pentru trecerea în neființă a lui Ion Caramitru. De asemenea, acesta a transmis detalii despre înmormântarea tatălui său și și-a anunțat internauții că în cadrul Teatrului Național București s-a amenajat un loc dedicat lui Ion Caramitru.

Mulțumim din suflet, atat eu cât și familia, pentru mesajele primite și pentru gândurile pe care atâția dintre voi le-ați împărtășit in aceste momente grele de despărțire. Ceremoniile vor fi vineri. Pentru cei care vor sa se reculeagă înainte, exista în foaierul TNB un loc dedicat memoriei lui.„, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de facebook.

Înmormântarea va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 12:00, pe Aleea Actorilor a cimitirului Bellu (Serban Vodă)este mesajul transmis de TNB.

Cum arată foaierul de la Teatrul Național București în care este comemorat Ion Caramitru

Ion Caramitru va fi condus pe ultimul drum vineri, 9 septembrie, dar până atunci în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București, locul pe care l-a coordonat timp de ani buni s-a organizat un loc de magiu. Mii de oameni au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu maestrului Caramitru.

Foaierul a fost umplut cu flori, imagini cu acesta, lumânări, dar a fost făcută și o carte de condoleanțe. La dorința familiei, trupul neînsuflețit al acestuia nu a fost depus în cadrul instituției, ba mai mult nu a fost comunicată ora înmormântării, deoarece și în acest caz, familia nu își dorește ca înmormântarea să fie publică.

Oamenii prezenți în cadrul Teatrului Național București erau plini de tristețe din cauza morții marelui Ion Caramitru, dar și din cauza faptului că nu au putut aprinde o lumânare la căpătâiul acestuia. Declarații emoționante au fost făcute în locul ce îi servește drept omagiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: