Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacţie a lui Cătălin Botezatu după ce Zina Dumitrescu a fost internată

Prima reacţie a lui Cătălin Botezatu după ce Zina Dumitrescu a fost internată

Prima reacţie a lui Cătălin Botezatu după ce Zina Dumitrescu a fost internată

Zina Dumitrescu este internată în continuare la spital, iar veştile despre starea ei nu sunt foarte bune. Cătălin Botezatu, cel care avea o relaţie specială cu aceasta, a reacţionat la auzul veştilor că Mama Zina este în stare gravă.

Nu mai vrea să lupte pentru viața ei! Ne-a spus să o lăsăm să moară”, a spus Ion Cassian, directorul azilului în care stă Zina Dumitrescu.

Veştile triste au ajuns şi la urechile lui Cătălin Botezatu, care s-a arătat foarte afectat de aceste veşti.

E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos.

Pe undeva, am și foarte multe remușcări pentru că, în ultima perioadă, din cauza filmărilor, de la «Bravo, ai stil», care se întind pe 13-14 ore pe zi, nu am avut cum să mă duc să o văd.

În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă”, a declarat Cătălin Botezatu, relatează wowbiz.ro.

Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive.

De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și… sper să nu fie pentru ultima oară”, a mai mărturisit cunoscutul creator de modă.

Citeşte şi: Zina Dumitrescu, de urgenţă la spital: „A renunţat să mai lupte cu viaţa”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: