Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Moroșanu după ce tatăl călăreț a vândut casa donată: ”Sunt foarte dezamăgit”

Prima reacție a lui Moroșanu după ce tatăl călăreț a vândut casa donată: ”Sunt foarte dezamăgit”

Catalin Morosanu si familia ”taticului calaret”

Cătălin Moroșanu se declară dezamăgit de gestul tânărului călăreț din Iași, după ce și-a vândut casa obținută din donații. Sportivul spune că va avea o discuție cu tatăl care anul trecut a fost surprins pe cal, prin Iași, în timp ce se ducea la soția sa, la spital. Femeia tocmai ce născuse.

Prima reacție a lui Moroșanu după ce tatăl călăreț a vândut casa donată: ”Sunt foarte dezamăgit”

Deși este dezamăgit de tânărul din Iași pe care l-a ajutat anul trecut să-și cumpere o casă, Cătălin Moroșanu presimțea că acesta își va vinde locuința. Asta în urma unui apel primit de la o persoană care și-a manifestat dorința de a achiziționa casa ”tăticului călăreț”. Cătălin Moroșanu vrea să poarte acum o discuție cu Sergiu.

Sergiu Ciobotariu, „Călăreţul de la maternitate”, a vândut casa primită în dar de la Moroșanu - Stirileprotv.ro

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: bă, de ce te-ai întors în sărăcie? Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii! Una la mână! Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit Antena Sport, citată de Spynews.

Cătălin Moroșanu: ”Mi-e milă de copiii lui”

Sportivului îi este greu să înțeleagă cum se va descurca tânărul Sergiu, odată ce și-a vândut casa, unde dispunea de toate cele necesare. Este de părere că cel mai mult vor avea de suferit copiii acestuia.

”Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?”, a mai adăugat Cătălin Moroșanu.

De ce și-a vândut casa ”tăticul călăreț”

Sergiu a explicat faptul că a decurs la acest gest din lipsa banilor. Cu suma obținută din vânzarea casei și-a ajutat frații, dar și-ar fi cumpărat o altă locuință.

”Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani.”, a spus el.

În urmă cu un an, tânărul din Iași a fost surprins prin oraș, călare pe calul său, în timp ce se îndrepta către maternitate pentru a-și vedea soția și copilul nou-născut. Emoționat de cele văzute și auzite, Moroșanu a luat legătura cu el și i-a strâns peste 40.000 de euro. Cu banii i-a ridicat o casă în doar două săptămâni. „Sunt sărac, n-am avut bani de taxi”, a povestit băiatul.

Ce S-a întâmplat Cu Tânărul Care S-a Dus Călare La Maternitate Să-și Vadă  Bebelușul și Soția: „Nu Mai E Același Sergiu” | Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: