Redactia.ro
Home » Monden » Prima soție a lui Reghe, declarații fără perdea despre situația în care se află acesta. „În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit”

Prima soție a lui Reghe, declarații fără perdea despre situația în care se află acesta. „În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit”

Cine e și cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer mereu a stat departe de lumina reflectoarelor și de presă. De această dată a rupt tăcerea! Este incredibil ce a putut spune fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf despre divorțul dintre antrenor și Anamaria Prodan.

Mariana Pfeiffer a rupt tăcerea! Ce a spus despre divorțul lui Reghe

Mariana Pfeiffer a fost mereu o prezență foarte discretă. Deși fostul ei soț este un personaj foarte mediatizat, adesea ea a refuzat să facă comentarii la adresa lui deși în ultimele luni a fost în centrul atenției. Acum, Mariana Pfeiffer a oferit o declarație despre ce se întâmplă în familia Prodan Reghecampf.

Fosta soție a lui Reghe afirmă că situația cu care se confruntă acum Anamaria Prodan este rasă la xerox cu situația în care a fost chiar ea, atunci când imrpesara „l-a furat” pe Reghe. Ea este de părere că universul lucrează, iar karma s-a întos acum ca un boomerang. De asemenea spus că nu dorește să se implice și l-a sfătuit și pe fiul ei Luca să nu se implice deoarece trebuie să își respecte tatăl.

Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit.

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el.„, a declarat Mariana Pfeiffer.

Cu ce se ocupă Mariana Pfeiffer 

Mariana Pfeiffer este fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 13 ani și în urma căreia s-au născut doi copii. Cei doi au împreună un băiat superb pe nume Luca, dar au avut și o fetiță care s-a stins din viață. Mariana Pfeiffer este o prezență discretă și nu a ieșit mai deloc public pentru a vorbi despre fostul soț.

Ea este stabilită în Germania și conform informațiilor din presă, aceasta deține un salon de înfrumusețare în Cottbus. De aproape șase ani, afacerea Marianei Pfeiffer merge ca pe roate, dar și viața sa. Fosta soție a lui Reghe și-a refăcut viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: