Redactia.ro
Home » Monden » Prima victorie a Anamariei Prodan împotriva lui Reghecampf. Impresara a postat dovada pe Instagram

Prima victorie a Anamariei Prodan împotriva lui Reghecampf. Impresara a postat dovada pe Instagram

GALERIE FOTO (8) Prima victorie a Anamariei Prodan împotriva lui Reghecampf

Prima victorie a Anamariei Prodan împotriva lui Reghecampf. Războiul dintre impresară si încă soțul ei este departe de a se finaliza. Anamaria Prodan a avut prima victorie în procesul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Vedeta a postat imaginea cu documentul.

Prima victorie a Anamariei Prodan împotriva lui Reghecampf. Impresara a postat dovada pe Instagram

Prima victorie a Anamariei Prodan împotriva lui Reghecampf. După mai bine de 15 ani de căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze. Deși impresara își dorea să aibă parte de un divorț discret, se pare că situația a luat o altă întorsătură, iar cei doi soți sunt în război. Agentul FIFA a anunțat că a obținut prima victorie, în plin proces de divorț.

Antrenorul a cerut în instanță ca Anamaria Prodan să nu mai vorbească despre el sau să se mai folosească de imaginea sa, indiferent dacă este vorba despre presa. La scurt timp, judecătora din Buftea i-a respins cererea lui Reghecampf, iar impresara a publicat pe contul său oficial de Instagram și dovada primei sale victorii. De asemenea, Anamaria Prodan a postat și un mesaj ironic la adresa soțului său. ”Te iubesc, soțule”, a adăugat Anamaria Prodan, în descrierea imaginii.

Certificat Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf s-a retras din sfera publică

Recent, antrenorul de la CSU Craiova a postat pe pagina sa de Instagram, că se va retrage din viața publică și că nu se va implica în conflicte cu persoanele care îi aduc acuzații. „Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au războit, în direct, la postul de televiziune pe care impresara în deține. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure, chiar sub privirile invitaților. Antrenorul a acceptat să intre în direct la emisiunea la care participa impresara, iar dialogul a fost unul scurt. „Păstrează-ți decența și fii mulțumit că ai avut oportunitatea să intri în direct la acest post, unde eu sunt patroană. Dar să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani și tot ce ai făcut acestei familii!Nu faci decât să-ți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial pe care trebuie să-l ai alături de toți copiii tăi, nu alături de această domnișoară care ne terorizează de 3 ani! Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum.

Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. Ai spus că nu vrei să-l vezi, că îți aduce COVID!”, i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format un cuplu timp de mai mulți ani, iar relația lor s-a deteriorat în urmă cu trei ani. Vedeta tv îl acuză pe încă soțul ei că nu se interesează de soarta copilului lor. „Nu, noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit (n.r. Anamaria Prodan a aflat ulterior că primul termen al divorțului este 7 februarie 2022). Băiețelul meu m-a sunat azi plângând.Are 13 ani. A zis: ‘Uite ce a făcut tata’. Nici greață nu am simțit. Am realizat că toată bunătatea mea și toată dorința mea de a nu expune familia asta a ajuns să fie călcată în picioare de presă, în primul rînd, cu ajutorul soțului meu, Laurențiu Reghecampf.!”, a declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: