Redactia.ro
Home » Știri » Primar din România, sex cu minore în sediul instituţiei. Le-a plătit pe fete cu 100 de lei

Primar din România, sex cu minore în sediul instituţiei. Le-a plătit pe fete cu 100 de lei

GALERIE FOTO (2)

Primarul comunei ieşene Mogoşeşti Siret a recunoscut, în calitate de martor, că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore traficate de un proxenet. Damian Butnariu susține că le-a plătit cu 100-150 de lei.

Edilul a recunoscut în instanţă că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul primăriei. Acesta ar întreţinut „raporturi sexuale normale şi orale“ cu cele două copile, victime ale unei reţele de trafic de minori din zona Paşcaniului.

Una dintre ele fusese răpită de la şcoală chiar cu câteva ore înainte de a fi vândută primarului. Ulterior incidentului, a încercat să se sinucidă. Primarul Butnariu invocă amnezia: „nu mai ştiu, e mult de atunci“.

Scandal sexual cu un secretar de stat din Guvernul Orban

„Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“, precizează judecătorii de la Tribunal, în motivarea sentinţei de pe 31 mai 2019, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Damian Butnariu este unul dintre cei mai influenţi primari PNL din judeţul Iaşi dar și unul dintre cei mai longevivi, aflându-se în funcţie încă din 2004.

Proxenetul care i-a vândut minore lui Butnariu, pe nume Adrian Buduroi, a fost condamnat la 15 ani de puşcărie. Sentinţa nu este definitivă şi, în perioada următoare, procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: