Redactia.ro
Home » Știri » Primăria Capitalei i-a pus gând rău Patriarhului Daniel

Primăria Capitalei i-a pus gând rău Patriarhului Daniel

Primăria Capitalei

Primăria Capitalei va tăia aproape 50 de milioane de lei din sprijinul financiar alocat în 2019 pentru lucrările în multe biserici.

Proiectul de rectificare bugetară a fost aprobat în ședința CGMB de miercuri.

Potrivit proiectului aprobat la ședința Consiliul General al Municipiului București în ședința de miercuri, Primăria Capitalei va tăia aproape 50 de milioane de lei din bugetul alocat anul acesta lucrărilor de la mai multe lăcașuri de cult din București.

Bani sunt tăiați de la mai multe biserici din Capitală, care au fost alocați, inițial, pentru diferite lucrări precum: refacere fațadă biserică și turn clopotniță (Mănăstirea Radu Vodă), consolidarea scărilor monumentale (Palatul Patriarhiei), remodelarea bucătăriei (Mănăstirea Plumbuita), reparații gard (Parohia Ceauș Radu) etc.

Profesoară din București, ridicată de Poliția Română. Guvernul turc o acuză de terorism

Potrivit proiectului de rectificare bugetară, sunt tăiate și 20 milioane de lei din banii alocați Patriarhiei Române pentru finalizarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului.

Pe de altă parte, STB va primi 13 milioane de lei, iar subvenția pentru transport public va fi majorată cu 100 de milioane de lei. Totodată, se vor aloca 22 de milioane de lei pentru Termoenergetica.

sursa: Mediafax

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: