Redactia.ro
Home » Știri » Primele cuvinte rostite de Aryan, copilul de 2 ani dispărut mai bine de 24 de ore din Botoșani, după ce a fost găsit: ”Bunica unde e?”

Primele cuvinte rostite de Aryan, copilul de 2 ani dispărut mai bine de 24 de ore din Botoșani, după ce a fost găsit: ”Bunica unde e?”

Au apărut în social media mai multe imagini cu micuțul Aryan, băiatul de numai 2 ani care a rezistat singur în pădure pentru mai bine de 24 de ore. Copilul din Botoșani a fost căutat de peste 500 de persoane, iar ieri, după eforturi îndelungate, a ajuns din nou în sânul familiei. Vă prezentăm în continuarea acestui articol care au fost primele cuvinte ale acestuia.

Radu Aryan a băgat spaima în familia sa duminică, începând cu ora 14, după ce a dispărut din curtea casei în care se afla cu bunica sa. Femeia a alertat de urgență poliția, iar oamenii legii au făcut eforturi colosale pentru a-l găsi pe micuț. Chiar și părinții lui s-au întors de urgență din străinătate pentru a da o mână de ajutor.

Care au fost primele cuvinte ale lui Aryan

Micuțul a fost găsit obosit și speriat de către voluntarii care s-au alăturat imediat cauzei. Părinții acestuia au fost în culmea fericirii când au aflat că fiul lor este teafăr și nevătămat. Aryan a fost luat și dus la spital pentru a i se face câteva controale mai amănunțite, mai ales după ce a petrecut o noapte singur în pădure.

Pe rețelele de socializare circulă un videoclip în care este ilustrat momentul în care mama băiatului în strânge în brațe pentru prima dată. Surprinzătoare sunt cuvintele acestuia care o strigă pe bunica sa.

„Mamaia unde e? Unde e mamaia? Unde este bunica?”, rostește Aryan cu lacrimi în ochi, în timp ce refuză să se mai desprinsă din brațele călduroase ale mamei sale.

Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut

În urma descoperirii, Radu Ayanurmează să fie supus unor controale medicale amănunțite. Tatăl său, ajuns rapid la locul descoperirii, a exprimat o profundă gratitudine față de toți cei implicați în căutare, subliniind sentimentul de recunoștință față de divinitate pentru reîntoarcerea fiului său.

„Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”, potrivit observatornews.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: