Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale Ancăi Serea de pe patul de spital. La ce intervenții va fi supusă

Primele declarații ale Ancăi Serea de pe patul de spital. La ce intervenții va fi supusă

Anca Serea a fost filmată de Adrian Sână în timp ce plângea

Anca Serea a ajuns din nou pe patul de spital la doar câteva săptămâni după ce a solicitat ajutorul medicilor, în timp ce era într-o vacanță în Bulgaria. Soțul ei, artistul Adi Sînă a fost cel care a anunțat fanii despre starea de sănătate a Ancăi Serea. Ulterior, a revenit și aceasta cu declarații, precizând că urmează să facă endoscopie și colonoscopie

Anca Serea, din nou în spital

Soția lui Adi Sînă se simte din nou rău și a ajuns pe patul de spital. Chiar el a făcut anunțul. Acesta vine la câteva săptămâni după ce Anca Serea a mai apelat la ajutorul cadrelor medicale atunci când era într-o vacanță în Bulgaria, informează libertateapentrufemei.ro.

Vedeta își ține la curent fanii și a făcut primele declarații după ce a ajuns iar pe patul de spital. Se pare că Anca nu se simte încă mai bine și urmează să facă o colonoscopie și o endoscopie.

Că să ai grijă de ceilalţi trebuie să ai grijă de tine. Atunci când eşti mamă, în primul rând, apoi soţie, dar şi sora, fiica, prietenă, trebuie să pui binele şi sănătatea ta pe primul loc. Pentru că, dacă tu nu eşti bine, nici cei dragi nu vor fi bine. Ai grijă de tine, mergând regulat la controale medicale, având o alimentaţie sănătoasă, acordându-ți din când în când timp liber pentru plăcerile tale.

Lasă uneori pe mâine lucrurile pe care nu le poţi finalize astăzi. Nu va fi un capăt de lume dacă nu ai reuşit să calci toate hainele sau să speli toate vasele. Alege că acest timp pe care îl câştigi să îl petreci cu copiii tăi, cu familia ta, cu ţine însăţi! Eşti mai importantă decât îţi imaginezi pentru că de binele tău depinde o mică lume ! Şi viaţă nu este aşa cum ne dorim să fie, de multe ori este plină de surprize neplăcute, care nu fac decât să demonstreze că totul este trecător. Aveţi grijă de voi, dragilor, pentru că meritaţi!”, a scris Anca pe o rețelele de socializare.

„P.S. urmeaza sa fac colonoscopie si endoscopie. Pumnii stransi si Doamne ajută!”, a mai spus Anca.

Anca Serea suferă de anemie severă

În luna august, Anca Serea a explicat că suferă de o anemie severă.

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge”, a transmis Anca Serea de pe patul de spital.

Anca Serea, primele declarații după ce a fost dusă de urgență cu salvarea la spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: