Redactia.ro
Home » Știri » Primele declarații ale lui Alexandru Ciucu despre divorțul de Alina Sorescu. Care e starea lui de spirit și cum depășește momentul

Primele declarații ale lui Alexandru Ciucu despre divorțul de Alina Sorescu. Care e starea lui de spirit și cum depășește momentul

Primele declarații ale lui Alexandru Ciucu despre divorțul de Alina Sorescu. Care e starea lui de spirit și cum depășește momentul

Alexandru Ciucu a făcut primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu, după câteva luni bune de tăcere. Iată ce a spus, cum se simte acesta în prezent și în ce își găsește refugiul ca să nu se gândească la acest proces.

Primele declarații ale lui Alexandru Ciucu despre divorțul de Alina Sorescu. Care e starea lui de spirit și cum depășește momentul

O relație lungă de 12 ani, doi copii și un proces de divorț, peste care ambii și-ar dori cel mai probabil să treacă cu rapiditate. Cam așa se rezumă etapele prin care au trecut și trec Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Cei doi au depus actele de divorț la începutul acestui an.

Doar Alina Sorescu a vorbit despre ce trăiește, ce simte, ce așteptări are. Până acum. După luni întregi de tăcere, și Alexandru Ciucu a dezvăluit – chiar dacă foarte puțin – ceva despre cum se simte.

„În principiu, sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a spus Ciucu, atunci când a fost contactat de reporterii Click!.

Din declarația scurtă, reiese că designerul își vede de treabă și se concentrează pe munca lui, căutând un echilibru între partea emoțională și cea profesională.

Alina Sorescu e încrezătoare în viitorul ei după separarea de Alexandru Ciucu

Invitată recent într-o emisiune TV, cântăreața a povestit, încă o dată, ce crede ea despre viitor.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (…) E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: