Redactia.ro
Home » Știri » Primele declarații ale lui Ionuț Cercel la o lună de la moartea tatălui! ”Dacă Dumnezeu a ales să-i ia pe el…”

Primele declarații ale lui Ionuț Cercel la o lună de la moartea tatălui! ”Dacă Dumnezeu a ales să-i ia pe el…”

Primele declarații ale lui Ionuț Cercel la o lună de la moartea tatălui! ”Dacă Dumnezeu a ales să-i ia pe el...”

Primele declarații ale lui Ionuț Cercel la o lună de la moartea tatălui. Acesta a publicat câteva cuvinte emoționante despre Petrică Cercel.

Primele declarații ale lui Ionuț Cercel la o lună de la moartea tatălui! ”Dacă Dumnezeu a ales să-i ia pe el…”

Petrică Cercel a murit în urmă cu o lună, iar de atunci și până astăzi familia regretatului cântăreț de manele nu a vorbit despre decesul bărbatului, stâlpul casei. Astăzi, Ionuț Cercel, unul dintre cei trei băieți ai manelistului, a publicat pe pagina sa de Facebook o primă postare de după moartea tatălui său, iar el a transmis și un mesaj extrem de emoționant și totodată foarte dureros.

Regretatul artist a compus în urmă cu ceva timp o melodie care făcea referire chiar la trecerea sa în neființă, iar acum familia a decis să lanseze piesa cu un videoclip cu totul special.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Petrică Cercel s-a stins din viață pe data de 16 septembrie din cauza infecției cu noul coronavirus. Cântărețul se afla în spital de mai multe zile și se lupta cu COVID-19 fiind intubat la aparate. Din păcate starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele momente de viață, iar în ciuda eforturilor medicilor de-al salva, acesta și-a dat ultima suflare pe patul de spital, vestea morții căzând ca un trăsnet pentru toți cei care l-au iubit. El a fost înmormânat câteva zile mai târziu la cimitirul Ghencea din București, acolo unde rudele și prietenii au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Mesajele de regret au început să curgă pe pagina de socializare a lui Ionuț Cercel imediat după publicarea melodiei, iar cu toții au transmis familiei putere să treacă peste această durere uriașă.

Motivul pentru care Petrică Cercel a fost înmormântat noaptea

Petrică Cercel a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. Artistul a fost înmormântat noaptea, lucru care i-a surprins pe mulți oameni. Slujba a început la 19:00, după ce a fost amânată pe tot parcursul zilei, ca să evite aglomeraţia din cimitir şi pentru ca toţi curioşii veniţi acolo la primele ore ale zilei să plece. De asemenea, un alt motiv pentru care Florin Cercel a fost înmormântat noaptea este că apropiații s-au gândit că ar avea parte de multe amenzi pentru nerespectarea condițiilor pandemice şi faptul că erau foarte mulţi oricum din familie, iar poliţia a stat tot timpul în preajmă.

Moartea lui Petrică Cercel a provocat un gol imens în sufletele apropiaţilor. Încă de la aflarea veștii triste, în casa regeretatului manelist s-a lăsat o linişte apăsătoare. Unul dintre fanii cântăreţului a trecut pe lângă locuinţa acestuia şi a filmat câteva secunde ce se întâmpla acolo.

La geamul casei, copiii artistului au pus câteva tabouri cu tatăl lor, iar în curte, deşi era destul de multă lume nu se auzea nici măcar o voce. Ce prezenţi aveau fiecare ceva de făcut, însă nimeni nu scotea o vorbă, semn că şocul pierderii este încă prezent.

La începutul anului, Petrică Cercel și-a arătat pentru prima dată la TV vila de lux în care locuia. Acesta împreună cu soţia lui, locuiau singuri de aproape trei luni. În cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Petrică Cercel a mărturisit cu zâmbetul pe buze că este o casă pe care a ridicat-o cu mama copiiilor lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: