Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

GALERIE FOTO (4) A murit Răzvan Ciobanu - uite cum arata locul accidentului. Ce s-a intamplat cu masina pe care o conducea creatorul de moda de la Bravo ai Stil.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață, luni dimineața, pe 29 aprilie 2019. Creatorul de modă s-a stins în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Primele imagini de la fața locului sunt cutremurătoare. Echipajul medicalal Serviciului de Ambulanță l-a găsit pe conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, decedat. Surse din anchetă spun că la volanul mașinii era creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Acesta era singur în mașină când s-a produs accidentul.

Se pare ca el ar fi fost catapultat prin trapa. Asta înseamnă ca nu purta centura de siguranță. Poate daca ar fi purtat-o, ar fi avut o șansă la viață.

Filmul complet al accidentului care l-a ucis pe Razvan Ciobanu! Ce s-a intamplat, de fapt, cu creatorul de moda

Politia Constanta a oferit un comunicat de presa in care se explica ce s-a intamplat, de fapt, cu masina condusa de Razvan Ciobanu. Oamenii legii au refacut traseul parcurs de automobilul la volanul caruia se afla Razvan Ciobanu. Politistii au exclus varianta unei sinucideri.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la accidentul rutier din data de 29 aprilie, ora 7.15, facem următoarele precizări:

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism.

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto.

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate”.

A murit Răzvan Ciobanu – „Pe șosea erau urme de frânare”

Stilistul Adina Buzatu a intrat în direct la Antena Stars. Ea a făcut mărturisiri despre ultima întâlnire cu Răzvan Ciobanu. Chiar ieri cei doi s-au întâlnit întâlnit întâmplător, înainte ca el să plece către mare.

Adina Buzatu a mai povestit și că a a aflat că pe șosea erau urme de frânare.

A murit Răzvan Ciobanu - uite cum arata locul accidentului. Ce s-a intamplat cu masina pe care o conducea creatorul de moda de la Bravo ai Stil.
A murit Răzvan Ciobanu – uite cum arata locul accidentului. Ce s-a intamplat cu masina pe care o conducea creatorul de moda de la Bravo ai Stil.
Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu
Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Imagini de la locul accidentului

Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu
Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Citește și: Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă face parte din lumea mondenă din România de ani de zile. El a intrat în atenția presei datorită creațiilor de modă inedite înca din anii 2000. Apoi, a făcut ceva revoluționar la acel moment: operația de micșorare a stomacului.

Cântărea 160 kg, si a ajuns la 70, în 2012: ”Aş vrea să mai dau jos vreo două kilograme, aşa, din răsfăţ”, a spus el.

A recunoscut public că este gay

Răzvan Ciobanu a fost printre primele personalități din România care și-a recunoscut orientarea sexuală. Deși a evitat întotdeauna să vorbească prea mult despre acest subiect, cretorul de modă a spus adevărul în 2004.

„Sunt homosexual! Nu voi mai răspunde jurnaliştilor la întrebări pe tema asta. Sunt homosexual şi gata!”.

Răzvan Ciobanu a revenit în atenția publicului odată cu apariția la emisiunea Bravo ai Stil. El a fost un jurat îndragit în emisiunea de stil și modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini