Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu Elena Udrea în fața instanței, în Bulgaria. Când va fi extrădată în România

Primele imagini cu Elena Udrea în fața instanței, în Bulgaria. Când va fi extrădată în România

GALERIE FOTO (3) Primele imagini cu Elena Udrea în fața instanței, în Bulgaria

Primele imagini cu Elena Udrea în fața instanței, în Bulgaria. Fostul ministru al Turismului va afla sâmbătă când va fi extrădată în România, iar până atunci, Elena Udrea se află în arest în Bulgaria. Cum a apărat aceasta în fața instanței.

Primele imagini cu Elena Udrea în fața instanței, în Bulgaria. Când va fi extrădată în România

Elena Udrea, 49 de ani, a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, joi, în cazul Gala Bute. Fosta politiciană a fugit din țară înainte de a afla sentința, iar ulterior a fost prinsă în vama din Bulgaria. În prezent, Elena Udrea se află în arest în Bulgaria. Aceasta va afla sâmbătă când va fi extrădată în România.

Vineri, fostul ministru al Turismului a ajuns în fața instanței din Bulgaria. Aceasta a stat putin timp în sala de judecată pentru că nu a avut translator. Elena Udrea a evitat să le răspundă jurnalistilor aflați. Udrea se află în custodia autoritățile bulgare, după ce a încercat să fugă din țară, imediat după pronunțarea decizie în dosarul Gala Bute.

În seara zilei de joi, 7 aprilie, Elena Udrea a fost capturată în Bulgaria, în Vama Kulata, la granița cu Grecia, după ce a fugit din țară, cu puțin timp înainte ca judecătorii să o condamne definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. „Ministerul Justiţiei nu are o echipă trimisă acolo, pentru că nu e implicat în procedură. (…) Este în atribuţia noastră să sprijinim acest proces la cerere. Deci, dacă Tribunalul Bucureşti sau instanţa bulgară ne solicită sprijin cu furnizare de documente, aşa scrie procedura, atunci se implică şi Ministerul Justiţiei, fiind vorba de un mandat european de arestare. Deocamdată, ea este în custodia autorităţilor bulgare şi va fi prezentată instanţei”, a declarat Cătălin Predoiu, la Ministerul Justiţiei.

Dacă instanța din Bulgaria admite predarea persoanei condamnate, Poliția Română în colaborare cu autoritățile bulgare stabilesc o dată pentru predarea persoanei condamnate, aceasta fiind preluată sub escorta de către o echipă românească,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: