Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka! Cum arată micuțul

Primele imagini cu fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka! Cum arată micuțul

Primele imagini cu fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka! Cum arată micuțul

Primele imagini cu fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka! Cei doi se bucură de faptul că au devenit părinți pentru a doua oară. Iată cum arată micuțul lor!

Primele imagini cu fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka! Cum arată micuțul

În urmă cu câteva zile, Cabral a devenit tătic pentru a treia oară. Andreea Ibacka, partenera sa de viață, a adus pe lume un băiețel. Prezentatorul TV a postat pe rețelele de socializare o imagine în care își ține în brațe fiul. Micuțul a avut aproape trei kilograme și jumătate la naștere și a primit nota zece din partea medicilor.

”Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie. M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. (…) Bebe ste incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a scris Andreea Ibacka pe social media.

Pe rețelele de socializare, prezentatorul TV a postat o imagine cu micuțul lor. Fotografia a strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor, dar și mesaje.

”Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”, este mesajul scris de Cabral pe rețelele de socializare.

Ce nume a ales Cabral pentru fiul său

Soția lui Cabral, Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Prezentatorul tv este extrem de fericit de când a devenit tată de băiat. Cei doi mai au împreună o fetiță, Namiko, iar Cabral mai are o fiică din prima căsnicie. Recent, Cabral a povestit o situație despre alegerea prenumelui celui mic. În stilul său umoristic, Cabral a mărturisit că s-a gândit ca pe fiul ei să-l cheme Ragnar, fiind inspirat de un personak din serialul Vikings. Propunerea și mai amuzantă a fost când micuța Namiko a venit cu ideea ca pe fratele ei să-l cheme „Leagăn”.

„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: – Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

Întreaga discuție a fost sub formă de glumă, iar internauții s-au amuzat copios pe baza întâmplării. Momentan, Cabral și Andreea nu au spus ce nume au ales pentru fiul lor, dar cu siguranță o vor face în momentul când vor ajunge la un acord. Fanii au reacționat la postarea moderatorului tv și i-au sugerat să se gândească mai bine înainte să aleagă numele copilului.

Andreea Ibacka este o mămică puternică și curajoasă. Actrița a mers la spital după ce a intrat în travaliu, iar după ce a născut a rămas singură în spital, pentru că soțul ei nu a avut voie să îi viziteze. Soția lui Cabral a declarat a doua zi după ce a născut că a avut parte de o naștere ușoară și se simte foarte bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: