Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu foștii concurenți de la Survivor România 2021. Ce au declarat aceștia

Primele imagini cu foștii concurenți de la Survivor România 2021. Ce au declarat aceștia

GALERIE FOTO (8) Primele imagini cu foștii concurenți de la Survivor România 2021.

Primele imagini cu foștii concurenți de la Survivor România 2021.  După mai bine de jumătate de an, Zannidache, câștigătorul concursului, s-a întâlnit cu cei dragi. Atât el, cât și foștii concurenți care au mers în Marea Finală, în Republica Dominicană, au fost așteptați de sute de susținători. Declarațiile făcute de aceștia!

Primele imagini cu foștii concurenți de la Survivor România 2021. Ce au declarat aceștia

Primele imagini cu foștii concurenți de la Survivor România 2021. Survivor România 2021 a ajuns la final, iar susținătorii au avut ocazia de a-și întâlni favoritul. Vineri dimineața, mai mulți foști concurenți ai competiției s-au întors în România, după ce în urmăm cu câteva zile au mers în Republica Dominicană pentru a-și susține favoritul. Majoritatea concurenților au acceptat să zboare spre insula dominicană. Din echipa Faimoșilor, au mers pentru a-l susține pe Zannidache, Elena Marin, Cătălin Moroșanu, Ana Porgras, Raluca Dumitru, IRISHA și mulți alții. Majoritatea războinicilor s-au întors în Dominicană pentru a-l susține pe Andrei și Marius Crăciun. Alin Sălăjean, Sorin, Sindy, Mellina, Marilena, Maria, Starlin au fost fericiți că au avut ocazia să fie alături de foștii lor colegi.

După Marea Finală, aproape toți foștii concurenți s-au distrat împreună și au uitat de toate rivalitățile din timpul concursului. După distracție, aceștia s-au întors în România, unde au fost întâmpinați de sute de susținători. Cu toate astea, cel mai emoționați au fost cei care nu și-au mai văzut familiile de aproape șapte luni, aceștia fiind Zanni, Elena Marin și Albert Oprea. „Parcă nu realizez, sunt ca intr-un vis. Am fost foarte emotionata, am pielea de gaina si nu stiu ce se intampla. Am trait mai bine de jumatate de an cu niste emotii, dar acum lucrurile s-au schimbat. Nici nu imi imaginam cand am plecat de acolo ca va fi asemena isterie. Sunt o alta Elena, am invatat foarte multe lucruri, sunt mai puternica si vreau sa tin aparte toti oamenii care m-au sustinut”, a declarat Elena Marin pentru Wowbiz.ro.

Declarațiile făcute de foștii concurenți de la Survivor România

Albert Oprea, din echipa Războinicilor a fost vizibil emoționat de reîntoarcea în țară. Acesta se numără printre veteranii show-ului, iar revederea cu familia sa a fost un moment de-a dreptul emoționant. „Sunt emotionat pana la lacrimi. Nu ma asteptam la asa ceva”, a spus fostul concurent.

De asemenea, Sindy a declarat că s-a bucurat că a putut fi alături de colegii săi. „Mi-am adus aminte de toate momentele frumoase pe care le-am trait. M-am distrat foarte mult. In avion nu ne-am distrat la fel de mult ca atunci cand ne-am dus pentru ca era multa lume si eram obositi”, a declarat sportiva.

De cealaltă parte, Starlin a mărturisit că îl consideră câștigător pe Andrei, concurentul din echipa Războinicilor. „Am fost intotdeauna cu Andrei, sunt cu Andrei, consider ca merita sa castige.I-am spus inainte ca indiferent ce se intampla pentru mine el este castigatorul. Pentru mine si pentru mii, milioane de romani el este campionul adevarat. Consider ca a dat dovada de maturitate, chiar daca e unul dintre cei mai mici din competitie. Este un campion adevarat„, a declarat Starlin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: