Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu micuțul de doi ani de la Botoșani găsit în pădure. Copilul a dispărut de 25 de ore din casa bunicii

Primele imagini cu micuțul de doi ani de la Botoșani găsit în pădure. Copilul a dispărut de 25 de ore din casa bunicii

GALERIE FOTO (2)

Băiatul de doi ani, dispărut dintr-o localitate din Botoșani, a fost găsit în viață, la 25 de ore după ce a fost dat dispărut. Micuțul a fost descoperit în pădurea din apropierea satului în care locuia.

Deși conștient, suferea de hipotermie din cauza faptului că a petrecut noaptea în pădure. Echipajele de intervenție l-au preluat și urmează să fie transportat la spital pentru evaluare medicală. Peste 300 de persoane au participat la căutarea băiatului.

Dispariția copilului a fost anunțată de părinți ieri. Potrivit IPJ Botoșani, micuțul se afla în vizită la o cunoștință împreună cu familia și a plecat din locuința respectivă, fiind imposibil de găsit de cei apropiați. În efortul de căutare s-au implicat localnici și voluntari, alături de pompieri, jandarmi și polițiști. Un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație a participat la operațiunea de căutare. Jandarmii din județele Neamț, Suceava, Iași și Bacău s-au mobilizat, alături de personalul Ministerului Afacerilor Interne din Botoșani, pentru a sprijini acțiunile de căutare. În timpul nopții au fost folosite și camere cu termoviziune pentru a spori eficacitatea operațiunii.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini