Redactia.ro
Home » Homepage » Primele imagini de la botezul fiului lui George Simion. Ce au purtat liderul AUR și soția lui, Ilinca, la ceremonia de creștinare

Primele imagini de la botezul fiului lui George Simion. Ce au purtat liderul AUR și soția lui, Ilinca, la ceremonia de creștinare

GALERIE FOTO (5)

Eveniment grandios în familia liderului AUR, George Simion. Politicianul și soția lui, Ilinca, și-au botezat băiatul sâmbătă, 6 iulie 2024. Micuțul a venit pe lume în luna aprilie a acestui an! Pentru marele eveniment, George Simion și Ilinca au fost îmbrăcați în port tradițional.

Primele imagini de la botezul fiului lui George Simion

Liderul AUR a avut emoții mari sâmbătă, 6 iulie 2024! George Simion și Ilinca și-au botezat băiatul, pe Radu, care a primit numele bunicului său. Evenimentul a avut loc la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din localitatea Rădăşeni, județul Suceava. La ceremonia de la biserică, George Simion și Ilinca au purtat ținute din portul tradițional, la fel ca nașii celui mic.

„Gata, băiatul meu, de acum în rândul creștinilor. Mama și tata te vor ajuta să crești MARE!”, a declarat președintele AUR, George Simion, după creștinarea celui mic. Petrecerea de botez va fi una grandioasă! Peste 1.000 de invitați îi vor fi alături lui George Simion și soției lui în locația inedită pe care a ales-o în Gura Humorului.

Va avea două perechi de nași

„Două perechi de nași, nașii de aici de la Suceava și nașii de la Tulcea, unde a rămas Ilinca însărcinată. Ne-a spus nașul că: Stați aici 5 zile, că sigur rămâne gravidă. Și chiar așa a fost. Mi-a trimis Ilinca poză cu șase teste de sarcină: Sunt însărcinată, iubitule! Ne-am dorit foarte mult copilul acesta. Vestea a venit exact la un an de la nuntă și acum suntem la botez”, mai mărturisea George Simion.

Liderul AUR a lansat o invitație online pentru toți românii dornici să participe la creștinarea fiului său, Radu Simion.

„Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc RADU SIMION. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei spirituali: Georgiana și Cosmin & Camelia și Daniel. Vă voi aștepta pe data de 6 iulie 2024 la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava. Va fi mare veselie, să nu lipsiți!”, este mesajul invitației postate pe site-ul lui George Simion.

Unde va avea loc petrecerea de botez

„O să fie o petrecere campenească, petrecere în aer liber fără caviar și icre. Vom avea proțap, grătar, chestii românești. Vor cânta Nicolae Voiculeț, Nicușor Iordan, Laura Olteanu.

O să stăm afară, nu se întâmplă nimic în interior. Nu o să fim la costum, ci îmbrăcați în ie sau casual. Sperâm căt de curând să vină și al doilea copil. A zis doctora Ilincai 6 luni să așteptăm măcar. Sper să fim binecuvântați cu mulțt copii. ÎPS Teodosie ne-a zis să avem 7 că îi botează el. Să vedem câți vrea Dumnezeu, cât poate Ilinca”, a mai completat liderul AUR.

Sursa foto: facebook George Simion

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: