Redactia.ro
Home » Homepage » Primele imagini din scandalul în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor! Ce s-a întâmplat de fapt

Primele imagini din scandalul în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor! Ce s-a întâmplat de fapt

Primele imagini din scandalul în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor! Ce s-a întâmplat de fapt

Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor a fost plasat sub control judiciar în urma unui incident în care a fost implicat pe 6 martie. Au apărut primele imagini de la scandal! Cum s-au desfășurat lucrurile?

Imagini din scandalul în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor

Florin Bărbăscu a fost pus sub control judiciar în urma unui incident în care a fost implicat pe 6 martie, după ce ar fi lovit doi polițiști locali din Constanța. Acesta a fost acuzat de ultraj. Ulterior au apărut imagini de pe camerele de supraveghere din timpul scandalului în care se observă și o altă variantă a incidentului.

Anchetatorii au stabilit că în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, Florin a lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze, după ce în prealabil a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să intre în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Polițiștii au fost transportați la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. După audierea martorilor și urmărirea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe agresor. Ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă că bărbatul le-ar fi arătat actele pe telefonul mobil. Florin Bărbăscu i-a invitat pe cei doi polițiști în local pentru a le arăta actele în original, dar se pare că aceștia ar fi refuzat.

Între timp discuția a degenerat, iar tatăl Cătălinei Ponor nu a vrut să fie atins de cei doi agenți și a încercat să intre în sală. Polițiștii locali au încercat din răsputeri să-l țină, dar fără succes. Tot pe camerele de supraveghere se vede că la câteva minute distanță la fața locului au ajuns mai mulți polițiști și apoi îl încătușează în recepția sălii.


Inițial procurorii parchetului de la judecătoria Constanța au decis să-l rețină pe tatăl campioanei, însă apoi au revenit asupra deciziei și au hotărât să rămână sub control judiciar pentru 60 de zile. Florin Bărbăscu este un fost sportiv de performanță, iar acum joacă rugbi într-o echipă de old-boys de pe litoral.

Cătălina Ponor a anunțat că nu se va vaccina anti-Covid

Cătălina Ponor a anunţat că nu se va vaccina împotriva Covid-19, cel puțin deocamdată. Potrivit fostei gimnaste, vaccinul ar putea conține substanțe care le-ar pune probleme sportivilor la testele antidopping.

”Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare”, a transmis sportiva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: