Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini! Institutul Matei Balș devastat de incendiu! Pereții exteriori sunt carbonizați

Primele imagini! Institutul Matei Balș devastat de incendiu! Pereții exteriori sunt carbonizați

GALERIE FOTO (2) Primele imagini Institutul Matei Balș după ce a ars! Pereții exteriori sun carbonizați

Au apărut primele imagini cu pavilionul care a ars de la Institutul Matei Balș, imediat după ce incendiul de proporții a fost oprit.

Primele imagini Institutul Matei Balș după ce a ars

Din primele imagini cu clădirea afectată se poate observa pavlionul care a luat foc. Pereții exteriori sunt carbonizați, dar și cele patru saloane care au fost cuprinse de flăcări. Sunt geamuri sparte și lucruri distruse, însă planul roșu de intervenție a dat roade, fiindă incendiul a fost oprit într-un timp foarte scurt.

În pavilionul care a ars se aflau patru pacienție care erau intubați. Trei dintre ei au murit carbonizați în timpul incediului, iar pentru al patrulea pacient s-au încercat metodele de resuscitare, însă din păcate nu a putut fi salvat, potrivit Digi24.

Primele imagini Institutul Matei Balș după ce a ars! Pereții exteriori sun carbonizați

Din primele informații, incediu a izbucnit, vineri dimineață, în jurul orei 5.00, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, iar 102 pacienți cu COVID-19 au fost evacuați. Toți pacienții evacuați au fost transferați fie în alte pavilioane de la Matei Balș, fie la alte spitale din București, a precizat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Patru pacienţi au fost deja transferaţi la Institutul “Marius Nasta” din Capitală, a informat managerul unităţii medicale, Beatrice Mahler.

Mesajul lui Raed Arafat după incendiul de la Matei Balș

Incendiul nu a avut loc la Secția de ATI, după cum a mărturisit Raed Arafat. Acesta a fost întrebat dacp printre cei transportați la alte spitale sunt persoane care se află în stare gravă, șefl DSU a răspuns că afat a răspuns că nu.

”Nu, pe probleme de arsuri nu. ,Nu mai avem alte persoane în stare critică. La acest moment interventia este terminată, incendiul este lichidat. În afara de cele 4 persoane decedate, nu mai avem victime în pericol iminent”, a declarat șeful DSU.

Incendiul este sub control încă de la ora 6.00. Zeci de medici și asistenți au fost mobilizați, în urma incendiului. Raed Arafat a precizat că ultimele controale au fost efectuate în spital în luna noiembrie a anului trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: