Redactia.ro
Home » Homepage » Primul bărbat din viața Mioarei Roman. El a făcut-o mamă pentru prima dată

Primul bărbat din viața Mioarei Roman. El a făcut-o mamă pentru prima dată

Iosif Zilahy a fost primul soț al Mioarei Roman.

Iosif Zilahy, primul soț al Mioarei Roman și tatăl Catincăi Roman, a fost o figură marcantă în viața acestora, modelând un capitol semnificativ din istoria personală și afectivă a familiei. Relația lor, începută când Mioara avea doar 19 ani, și Iosif 27 de ani, s-a desfășurat sub semnul unei iubiri profunde și a respectului mutual, chiar și după divorțul care a survenit când fiica lor, Catinca, avea doar șapte luni.

O poveste de dragoste memorabilă

Relația dintre Mioara și Iosif a fost descrisă ca o poveste de dragoste frumoasă și intensă. Iosif Zilahy, un bărbat cucerit de frumusețea și personalitatea Mioarei, a povestit cum a fost atras de aceasta de la prima întâlnire, la sala de scrimă. Povestea lor de dragoste, încărcată de emoție și admirație reciprocă, a fost un exemplu de conexiune profundă între doi oameni.

Alături în viață și după divorț

Chiar și după divorț, Iosif Zilahy a rămas o prezență constantă și un sprijin pentru Mioara Roman și fiica lor, Catinca. Relația lor a demonstrat că respectul și admirația pot depăși încercările și schimbările cursului vieții. Iosif a fost un tată dedicat, iar moștenirea sa de valori, calm și inteligență continuă să fie prețuite de fiica sa, Catinca.

„M-a cucerit cu frumuseţea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă’, spunea Iosif Zilahy, primul soț al Mioarei Roman.

Un om de valoare rememorat cu drag

Catinca Roman își amintește cu afectiune de tatăl său, subliniind calitățile care l-au definit: calmul, educația, principiile de viață și deschiderea spre lume și cunoaștere. Iosif Zilahy a fost un exemplu de om informat, cu interese diverse, de la istorie la modă și sport, un adevărat bon viveur care a știut să trăiască viața cu eleganță și stil.

„Genele bune, temperamentul lui calm, educaţia şi anumite principii de viaţă, cu care mă mândresc. Iar de învăţat, învăţ în fiecare zi de la el, pentru că este un om extrem de deschis, foarte informat şi chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună să discutăm despre tot felul de subiecte, de la modă la sport, la ştiri, la istorie, o grămadă de filme. Sincer, este mult mai bine pus la punct decât mine cu ştirile, de exemplu. Dar fără politică!”, a spus acesta, conform viva.ro.

Moștenirea lăsată în urma sa

Dispariția lui Iosif Zilahy în septembrie 2022, la venerabila vârstă de 90 de ani, a lăsat un gol imens în inimile celor dragi. Catinca a exprimat dorința ca tatăl său să fie ținut minte ca un om deosebit, un bărbat elegant și un părinte iubitor. Moștenirea sa continuă să trăiască prin valorile și amintirile pe care le-a lăsat în urma sa.

Un capitol important al istoriei familiei Roman

Povestea de dragoste dintre Mioara Roman și Iosif Zilahy, precum și legătura specială dintre tată și fiică, rămân capitole importante în istoria familiei Roman. Acestea sunt amintiri care vorbesc despre iubire, respect și legături familiale puternice, fiind un exemplu de cum relațiile umane pot depăși provocările vieții, păstrându-se puternice și semnificative.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: