Redactia.ro
Home » Știri » Primul contact al lui Bănel Nicoliță cu Steaua: „Nu știam nimic, pe ce bani, pe ce salariu, am fugit imediat de acolo” VIDEO

Primul contact al lui Bănel Nicoliță cu Steaua: „Nu știam nimic, pe ce bani, pe ce salariu, am fugit imediat de acolo” VIDEO

Bănel Nicoliță a debutat în fotbal la Brăila, apoi a ajuns la Poli Timișoara, iar în anul 2005 a fost făcut transferul la echipa sa de suflet, Steaua. Fotbalistul a povestit cum a avut loc mutarea și cât de entuziasmat a fost la aflarea veștii. Iată detaliile!

Bănel Nicoliță: „Nu știam nimic, pe ce bani, pe ce salariu, am fugit imediat de acolo”

Bănel Nicoliță își aduce aminte extrem de amuzat de momentul în care a semnat contractul cu Steaua fără să citească termenii. Acesta a recunoscut că nu l-a interesat nici ce salariu va primi, deoarece i se împlinea cel mai mare vis în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro:

Prezentator: Bănel, îți mai amintești cum a fost transferul tău la Steaua?

Bănel Nicoliță: Eram la Brăila, într-o zi de 4 sau 5 ianuarie. Voiam să mă duc să mănânc ceva în centrul orașului. Când să plec, sună telefonul: „Am văzut la televizor că te ia Steaua”. Mă sunase un prieten. Am mâncat, tot îmi suna telefonul. Aveam un Motorola d-ăla mare de tot, se auzea în tot restaurantul când suna. Atunci m-a sunat prietenul meu Hussein Tekinalp, să merg repede la el.

Prezentator:  Toată lumea știa de interes mai puțin tu.

Bănel Nicoliță: Când am ajuns la fabrica lui Hussein, acolo era Mihai Stoica. „Salut, mă cunoști?”. „Normal că vă cunosc!”. „Uite, vrea și Mirel Rădoi să vorbească cu tine la telefon”. Îmi tremura mâna, nici nu știam ce să mai fac. Era Mirel Rădoi, căpitanul echipei! Eu stelist de mic copil. „Bănel, vino aici că o să fie bine, știi ce înseamnă Steaua”. „E visul meu! Nu cred așa ceva”. Mi-au întins contractul pe masă, „Bănele, ce mai vrei?!”. Am semnat, nici nu l-am citit. Nu știam nimic, pe ce bani, pe ce salariu, am fugit imediat de acolo”

Bănel Nicoliță: „La vizita medicală… nu știam cum să mă duc îmbrăcat. M-am dus în pantofi d-ăia întorși, în cămașă, cu geacă de piele, pantaloni de stofă”

Bănel Nicoliță a dezvăluit faptul că a devenit stelist chiar de ziua sa de naștere. Fotbalistul a mai povestit o întâmplare amuzantă de la vizita medicală, pentru sursa citată.

Prezentator: Seara ai dormit?
Bănel Nicoliță: Ce să dorm?! Era cea mai mare bucurie că semnasem cu Steaua. Aveam așa emoții, înnebunisem! A fost cel mai frumos cadou de ziua mea, că pe 7 ianuarie e ziua mea.

Prezentator: Ce a urmat după?

Bănel Nicoliță: Să vă povestesc ceva bestial, în premieră, de la vizita medicală! Nici nu știam cum să mă duc îmbrăcat. M-am dus în pantofi d-ăia întorși, în cămașă, cu geacă de piele, pantaloni de stofă. Am zis să mă duc frumos îmbrăcat, însă geaca era cu două numere mai mare. Era a fratelui meu. Când am ajuns acolo, toți erau în trening…

Prezentator: Ha, ha, ha.

Bănel Nicoliță: Am dat noroc cu fiecare, eram transpirat tot. Fiind brunețel, nu s-a văzut când m-am înroșit. Eram varză! În fine, a venit doctorul să-mi iau dosarul. „Ce dosar să-mi iau?!”. Eu nici nu știam. Era prima mea vizită medicală. „Du-te, bă, ia-ți dosarul de la doamna de acolo și mergi în fiecare cabinet!”. Vai de capul meu… Ajung la inimă. Zice: „Dezbrăcați-vă!”. Am dat proba la bicicletă în pantofii ăia, în pantalonii de stofă și în cămașă! Acum după mulți ani chiar nu e o rușine”.

 

Sursa foto: libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: